Spelen Ukkiegeniet

Getest door Fenne: de Bedtijd baby van VTech

  • By
  • 9 september 2017
  • Sticky
bedtijd baby

Ik heb zo vaak gezegd dat Fenne geen typisch meisje-meisje is.. Ze kon bijna eerder voetballen dan dat ze kon lopen, speelde liever met auto’s of blokken en was altijd gek op de bal.. Als ze speelt moet alles snel, hard en hoog; hoe wilder hoe leuker! Maar tijdens de laatste loodjes van mijn zwangerschap, begon ze steeds meer met haar pop te spelen. Zo ontzettend leuk en schattig om te zien!

bedtijd baby

Een nieuwe pop voor Fenne: de Bedtijd Baby van VTech
Net na de geboorte van Saar kregen we van VTech een nieuwe pop voor Fenne: de Bedtijd Baby. Deze baby is een stuk realistischer dan de pop die ze had.. De pop sluit haar oogjes als ze wordt neergelegd en je kunt haar ook echt in slaap wiegen. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe Madame met haar nieuwe pop om gaat en hoe ze mij imiteert.. Ze praat precies tegen de pop, zoals ik tegen Saar praat. “Oh stil maar meissie. Kom maar eens even hier.”  😉

Wat extra leuk is, is dat de Bedtijd Baby diverse liedjes kan zingen. Fenne kan ze ondertussen allemaal meezingen en wil steeds hetzelfde liedje luisteren (hansjepansje kevertje). Het enige nadeel is dat ze dan niet begrijpt dat wij geen invloed hebben op de volgorde van deze liedjes.. Tussen de liedjes door zegt de pop ook verschillende zinnetjes. Vooral de zin “Wil je me knuffelen, mama?” komt regelmatig voorbij..

Bedtijd baby

bedtijd baby

Madame is er ontzettend druk mee. Ze wil er steeds echt mee spelen en dat doet ze hartstikke leuk! Een tijdje geleden kreeg ze van mijn oma een ouderwetse wandelwagen en daar legt ze de pop steeds in (ik deelde er onlangs nog een foto van op Instagram), de pop moet op haar fietsje, moet een schone luier aan en ook steeds even wat drinken.. Hihi. Tussendoor drukt ze steeds de speen in de mond, wiegt ze haar heen en weer en is ze echt een beetje aan het knuffelen. Kortom: Fenne heeft de pop goedgekeurd!

Praktische informatie
De Bedtijd Baby van VTech is speciaal voor kindjes tussen de 1 en 6 jaar. Meer informatie en diverse geluidsfragmenten kun je terugvinden op de website van VTech. De pop kost € 21,95 is onder andere verkrijgbaar in diverse speelgoedwinkels en via Bol.com.

 

Wij kregen deze pop opgestuurd van VTech. Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening.
Meer informatie hierover kun je lezen in mijn disclaimer.

 

No Comments
Leave a Reply