Eten Ukkiegeniet

Getest door Saar: babyhapjes van SPRUIT

  • By
  • 13 december 2017
  • Sticky

Het is zo cliché, maar stiekem ook zo waar.. Heel veel dingen zijn bij het eerste kindje veel interessanter of spannender dan bij het tweede kindje. Neem nou bijvoorbeeld de hapjes.. Bij Fenne kon ik niet afwachten tot we daar ein-de-lijk mee mochten beginnen. Bij Saar zag ik er eigenlijk een klein beetje tegen op en heb ik het zelfs een tijdje uitgesteld, hihi. Maar nu ze ruim vijf maanden oud is, vind ik toch echt dat we er structureel mee moeten beginnen.

Fenne heeft vrijwel altijd verse hapjes gehad en kreeg echt bij hoge uitzondering een hapje uit een potje. Voor Saar wil ik natuurlijk ook het allerbeste (dat verandert namelijk niet bij een tweede kindje), en ik wil haar ook vooral verse voeding geven. Echter heb ik nu –met een drukke peuter in huis- veel minder tijd en eerlijk gezegd ook minder zin om een hele middag in de keuken te staan en me bezig te houden met babyhapjes. Extra leuk is het dan natuurlijk dat wij onlangs de babyhapjes van SPRUIT mochten testen.

De babyhapjes van SPRUIT
SPRUIT bezorgt maandelijks verse baby- en peuterhapjes aan huis, verdeeld over drie leeftijdscategorieën. Wij testten de hapjes voor baby’s van 4 tot 8 maanden. Een portie bevat 120 gram, maar Saar kon daar minimaal twee keer van eten. De hapjes voor deze leeftijdscategorie zijn lekker zacht en glad en bevatten alleen maar groenten. De hapjes zijn aangelengd met een beetje water en olijfolie en verder zitten er nooit kunstmatige voedingsstoffen, suiker of zout in. Zo fijn! Want op deze manier geef ik Saar toch de pure en gezonde voeding die ik haar zo graag wil geven, zonder dat ik er zelf uren druk mee ben.

Extra pluspunt: bij SPRUIT houden ze rekening met de meest voorkomende voedselallergieën. Daarom bevatten de maaltijden nooit sojabonen, koemelk, eieren, lupine en schaaldieren. Voor mij is dit extra fijn, aangezien ik zelf enorm allergisch ben en er daardoor ook een verhoogde kans is voor Fenne en Saar.

Babyhapjes van SPRUIT - Maudgeniet.nl

Wat vond Saar er van?
Wij kregen vijf smaken om te testen: wortel – maïs, broccoli – spinazie, pompoen – spinazie, bloemkool – doperwt – courgette en wortel – pastinaak – basilicum.

De laatste tijd had ik zelf al regelmatig hapjes gemaakt voor Saar.. Maar op de een of andere manier was ze dit na een paar hapjes steeds weer zat.. De babyhapjes van SPRUIT daarentegen gingen er in als zoete koek!  Tussen de hapjes door werd ze behoorlijk ongeduldig. Vooral de variant pompoen-spinazie vond ze heerlijk, maar ook wortel – maïs ging er erg goed in. Ik heb ons kleine meisje nog nooit zo zien smullen, hihi.

Babyhapjes van SPRUIT - Maudgeniet.nl

Wat een luxe voor mama!
De babyhapjes van SPRUIT worden ingevroren bezorgd, zodat ze daarna meteen de diepvries in kunnen. Na het ontdooien hoeven we de het alleen nog maar even op te warmen in de magnetron en we hebben een heerlijke verse maaltijd voor Madame. Wat een luxe! Ik moet eerlijk toegeven.. Niet alleen Saar vind het heerlijk, ik ben ook fan!

Praktische informatie
De babyhapjes van SPRUIT kun je maandelijks online bestellen, vanaf € 40,-. Ook kun je eerst een proefbox bestellen, dan zit je nergens aan vast en kun je het toch proberen. Meer informatie over de babyhapjes van SPRUIT kun je vinden op hun website.

Extra leuk: Kerst is toch voor iedereen? Bij SPRUIT hebben ze tijdelijk ook een Kerstbox, speciaal voor jouw ukkie! Er zijn twee varianten: een voor kindjes van 8 tot 12 maanden en een voor kindjes vanaf 12 maanden. Deze kun je voor nog bestellen tot en met 17 december 2017!

Babyhapjes van SPRUIT - Maudgeniet.nl

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Je leest hier echter alleen mijn persoonlijke mening. Meer informatie over samenwerkingen kun je lezen in mijn disclaimer.

 

No Comments
Leave a Reply