Ukkiegeniet

Alle spruiten naar buiten! | Nieuwe site online!

  • By
  • 12 maart 2019
  • Sticky
Alle spruiten naar buiten

Met veel trots kan ik vertellen dat er een nieuwe site online staat: Alle spruiten naar buiten! Ik liep al maanden met dit idee in mijn hoofd en was achter de schermen al behoorlijk wat aan het uitwerken en toch deed ik er nog niks mee. Zonde!

Alle spruiten naar buiten

Alle spruiten naar buiten is dé plek om inspiratie op te doen voor de leukste uitjes in Twente, maar ook net daarbuiten zoals de Sallandse Heuvelrug en leuke uitjes net over de Duitse grens. Alle uitjes zijn geïnspireerd op buiten, want het is zo fijn om met je kindjes buiten te zijn!

Op www.allespruitennaarbuiten.nl vind je de leukste wandelingen met kinderen, speelbossen, pluktuinen, fruittuinen, blotevoetenpaden, speeltuinen (met terrassen voor de mama’s!), boerderijen en meer. Maar ook leuke plekjes (in de natuur) om te eten en te drinken en zelfs de tofste accommodaties om te overnachten met jouw gezin.

En Maudgeniet.nl dan?

Natuurlijk deel ik al heel veel van dit soort uitjes op Maudgeniet.nl. Maar eerlijk is eerlijk.. Ik merkte dat ik de laatste maanden een beetje de focus kwijtraakte op Maudgeniet.nl. Deze blog gaat vooral over dingen waar ík van geniet: reizen, boeken, recepten, mama zijn en heerlijke dagjes uit. Maar echt een focus was er even niet meer, terwijl ik zo graag mama’s (en papa’s) wil inspireren om met de kindjes naar buiten te gaan! Maar om Maudgeniet.nl nou helemaal om te gooien naar dat onderwerp is haast onmogelijk, daarvoor staat hier al te veel andere artikelen (die ook erg leuk zijn trouwens).

Op Maudgeniet.nl blijf ik gewoon doorgaan met dingen waar ik van geniet en die ik echt de moeite waard vind om te vermelden. Maar wel op een (veel) lager pitje.. Voorlopig komen er geen vijf artikelen per week online, niet op Maudgeniet.nl en ook niet op Allespruitennaarbuiten.nl.

Want hoe zit het met ‘De man met de hamer’!?

Nog niet zo lang geleden plaatste ik een artikel over De man met de hamer die was toegeslagen, en niet zo’n beetje ook. Destijds wilde ik het niet zo letterlijk benoemen, maar ik zit nu al een tijdje thuis met een dikke Burn Out. Nog dagelijks krijg ik berichtjes van de liefste volgers met de vraag hoe het met me gaat, wat word ik daar vrolijk van! Zo ontzettend lief, dankjewel!

Om het even kort samen te vatten: het gaat op en af, lekker cliché. Ik ben nog steeds ontzettend moe en ‘leef’ op koffie en middagdutjes. Op dit moment ben ik vooral heel boos dat ik ‘de stempel Burn Out’ gekregen heb, want dat wil ik helemaal niet. Ik sta nog te veel ‘aan’, nog te veel op de automatische piloot en ik wil zó graag doorgaan in alles wat ik deed, maar ik besef me (ein-de-lijk!) ook maar al te goed dat dat even niet meer gaat.

Iedere twee weken praat ik met iemand en hij vertelt me vooral om leuke dingen te doen en te accepteren dat dit mij gebeurt. (Want ja, het kan dus ook mij gebeuren!) En mede daardoor heb ik ook besloten om Alle spruiten naar buiten maar door te zetten. Niet omdat ik weer honderd dingen wil oppakken, maar omdat ik het zó leuk vind om andere mama’s te inspireren.

Ik ben trots op ons mooie Twente en alle mooie plekjes die daar bij horen, het zou zo zonde zijn om deze niet met andere ouders te delen.

Kom je “Alle spruiten naar buiten” volgen?

Ik zou het natuurlijk helemaal te gek vinden als je even een kijkje komt nemen op Allespruitennaarbuiten.nl. Als jij net zo enthousiast bent als ik over dit concept en je niks wilt missen, dan mag een like op Facebook of Instagram natuurlijk niet ontbreken!

Heb je tips of toevoegingen voor Alle spruiten naar buiten? Laat het me dan gerust weten, leuk!

1 Comment
  • Bertine

    wat een mooie site, ziet er goed uit!!! Wel echt zwaar *** dat je echt een burn-out hebt zeg. Zorg goed voor je zelf!!

Leave a Reply