Ukkiegeniet

5x fijne Mama Musthaves

 • By
 • 13 oktober 2017
 • Sticky
Mama Musthaves - Maudgeniet.nl

Ik baal altijd een beetje van babyproducten. Het lijkt wel dat zodra het woord baby er in voorkomt, de prijs minimaal drie keer duurder wordt. Dan heb je dus ik-weet-niet-hoeveel euro uitgegeven aan een babyproduct en dan heb je het ook nog eens maar heel even nodig. Want serieus; voor je het weet zijn ze groot! Maar gelukkig zijn er ook babyproducten waar ik wél ontzettend blij van word. Ik zet een paar Mama Musthaves op een rijtje..

Mama Musthaves - Maudgeniet.nl

1. Hydrofiele luier XL
Hydrofiele luiers heb je -vooral in de eerste weken- nooit genoeg. Maar de hydrofiele luiers XL zijn extra groot en wat mij betreft ook extra handig. Ik gebruik deze doeken vrijwel overal voor: als dekentje, om in te bakeren, als mega grote spuugdoek en zelfs voor het ramen lappen (haha!) Meisje-Eigenwijsje schreef er onlangs nog een leuk artikel over! Het leuke van de hydrofiele luiers XL vind ik ook dat ze in zoveel verschillende leuke printjes zijn. Kijk maar eens op Bol.com bijvoorbeeld!

2. Stokke Tripp Trapp stoel
De Stokke Tripp Trapp stoel hebben wij voor Fenne en we mochten er ook al snel een uitzoeken voor Saar. Het fijne aan deze stoel is dat die meegroeit met je kindje. Voor nu hebben we de Newborn set er nog op; ideaal straks met haar eerste hapjes!

Stokke Tripp Trapp - Maudgeniet.nl

Lees ookMama Musthave – Stokke Tripp Trapp Stoel

3. Babynestje
Terwijl mijn zusje nog in Alaska zat, kreeg ik opeens een hele grote doos als pakketje waar een babynestje in zat. Ik kon me niet herinneren dat ik iets had besteld, maar achteraf bleek dat ik het babynestje van mijn zusje had gekregen. En wat een ontzettend fijn cadeau! Saar ligt er ontzettend veel in, zo fijn. Mijn zusje bestelde het babynestje in Alaska gewoon even via Bol.com, hihi. Zo leuk!

4. Opvouwbare wipstoel
Wij hebben twee ontzettend nieuwsgierige meisjes in huis. Vooral Fenne wilde al heel snel niet meer liggen en zat thuis regelmatig in haar wippertje. Voordat we op vakantie gingen naar Chios kochten we een opvouwbare wipstoel die makkelijk mee kon in de koffer. Maar na onze vakantie lag deze standaard in onze auto, want deze was ideaal om mee te nemen naar visites en dergelijke. Het duurt niet lang meer voordat we deze ook regelmatig gaan gebruiken voor Saar!

Mama Musthave - Maudgeniet.nl

Lees ook: Tiny Love – opvouwbare wipstoel

5. Een speelkleed
Hoewel Saar nog ontzettend veel slaapt, wil ik toch een speelkleed voor haar aanschaffen. Wij hebben een houten vloer en tijdelijk even geen vloerkleed meer. Een speelkleed is dan wel erg fijn, zodat Saar lekker op de grond kan ‘spelen’. Echter vind ik de meeste speelkleden verschrikkelijk lelijk! Dus ik ben nog op zoek naar een leuk speelkleed zonder duizenden kleuren en dingetjes, hihi. Wie heeft er tips!?

Wat zijn jouw absolute Mama Musthaves?

 

2 Comments
 • Nicole

  Fijn artikel, die opvouwbare wipstoel lijkt me ook wel wat! Wij hebben een speelkleed van de Ikea die is lekker groot.. maar denk niet jouw smaak (ook de mijne niet maar hij is fijn haha)

  • Maud

   Ik ben een enorme fan van de opvouwbare wipstoel. Met onze nieuwsgierige meisjes is het ook echt een ‘must’, haha! Ik moet lachen om jouw reactie van het speelkleed, haha!

Leave a Reply