Spanje

Het Alcazaba in Malaga

Malaga

Het Alcazaba, gebouwd om de stad Malaga te beschermen, vond ik één van de mooiste bezienswaardigheden van Malaga. Dit fort met zowel Arabische als Romaanse invloeden heeft zo veel mooie verborgen plekjes. Hier kun je uren rondlopen en je telkens weer verbazen over al het mooist wat het Alcazaba je te bieden heeft. Prachtige tuinen en fonteinen, maar ook het uitzicht vanaf het Alcazaba is werkelijk prachtig. Je ziet de stad en de haven met haar schepen, maar je hebt ook een mooi uitzicht op het Kasteel Gibralfaro. In één woord: wauw!


Voor slechts € 2,20 per persoon kun je hier zo lang rondlopen als je wilt. Wil je ook naar het Kasteel Gibralfaro? Koop dan een kaartje van € 3,55. Dan mag je naar beide bezienswaardigheden.

6 Comments
 • Robert | Traveljunks

  Prachtig kasteel zeg! Ik moet maar weer vlug eens naar Spanje 😉

 • Sandra

  Wat een mooie foto’s! Ik vind het licht in het zuiden van Spanje altijd mooier dan in de rest van Spanje. Behalve Madrid, dat heeft ook magisch licht haha!

  • maudgeniet

   Haha, wat leuk! Ik heb geen idee, ben alleen ‘nog maar’ in Barcelona en Mallorca geweest, dus ik kan er niet echt over meepraten. Hoewel ik deze foto’s zelf ook wel leuk vind, hihi.

Leave a Reply