Overig

Waarom thuiskomen ook heel fijn is..

 • By
 • 3 september 2016
 • Sticky
Travelplans - Shutterstock

Onze vakantie naar het prachtige en verrassende Chalkidiki zit er al weer op! Van zo’n weekje kan ik intens genieten. Van het prachtige landschap, de mooiste hotspots, het lekkere eten en vooral van qualitytime met z’n drietjes. Reizen is echt mijn favoriete hobby! Maar toch vind ik thuiskomen ook altijd heel fijn. Ik vertel je waarom!

Travelplans - Shutterstock

Travelplans image via Shutterstock

 1. Hallo Buddy!
  Wij nemen onze hond echt nooit mee op vakantie. Het zou natuurlijk heel gezellig zijn als hij wél meegaat. Maar door hem te laten logeren, hebben wij op vakantie een stuk meer vrijheid. Thuiskomen is dan extra leuk als we de hond weer mogen ophalen!
 2. Je eigen bed ligt toch het lekkerst.
  Tsja.. Hier hoef ik denk ik niet zo veel aan toe te voegen. Na een vakantie slaap ik de eerste nacht in ons eigen bed altijd een beetje onrustig, geen idee hoe dat kan. Maar ik vind het dan zo heerlijk om weer in ons eigen bed te liggen!
 3. Toiletpapier gewoon weer doorspoelen!
  Wij gaan vaak op vakantie naar Griekenland, tot nu toe is dat ons favoriete vakantieland! Maar het grote nadeel aan Griekenland vind ik toch wel dat je het toiletpapier niet mag doorspoelen. Ik blijf het raar vinden, haha!
 4. Weer terug in het ritme.
  Lekker cliché, maar ‘gewoon’ weer een ritme hebben vind ik toch wel heel fijn. Vooral nu we met z’n drietjes reizen, Fenne is erg gehecht aan haar ritme en wij daardoor ook. Gewoon weer aan het werk, op ‘normale tijden’ eten, niet meer uitslapen en noem het maar op. Stiekem toch best wel heel fijn!
 5. Douchen onder je eigen douche!
  Ook weer zo iets raars.. In Griekenland vind je vaak douches dat je de douchekop zélf moet vasthouden. De achterliggende gedachte snap ik (nog) niet helemaal, maar ik vind het ontzettend fijn dat we dat thuis niet hoeven! 😉
 6. Afspreken met vriendinnen!
  Ooh, ik hou van gezelligheid! Mijn vriendinnen zijn zo leuk, hihi. Na een vakantie vind ik het altijd heerlijk om weer met ze af te spreken en ze alles te vertellen over onze heerlijke vakantie!
 7. Nagenieten.
  Wat is er nou leuker dan optimaal nagenieten van jouw heerlijke vakantie? Eerder schreef ik al een artikel met tips om optimaal na te genieten. Ik ga er nu zeker gebruik van maken!

 

Wat vind jij het leukste aan thuiskomen van een reis?

 

No Comments
Leave a Reply