Overig

Review: Tiny Love – opvouwbare wipstoel

 • By
 • 30 juli 2016
 • Sticky
tiny love wipstoel

Wanneer je (voor het eerst) gaat reizen met een baby, komt daar best wel wat bij kijken. Vorig jaar gingen wij voor het eerst met onze kleine meid op vakantie naar Chios. Zij was toen nog geen drie maanden oud en thuis zat ze regelmatig in haar wippertje. In de box liggen vond ze steeds saaier worden. En dus wouden we op vakantie eigenlijk ook graag een wippertje mee. Maar de variant die we thuis hebben, was te groot voor de handbagage of de koffer. Dus gingen we op zoek naar een handzaam formaat die mee kon op vakantie. En met resultaat: we vonden de Tiny Love opvouwbare wipstoel!

opvouwbare wipstoel

De opvouwbare wipstoel was ontzettend handig. Overal waar wij waren, zat Fenne gezellig bij ons. Op de kamer, op het balkon, bij het zwembad, op tafel, etc. etc. Onze kleine Buddah kon er prima in spelen én slapen ;-). Wij hebben de wipstoel destijds aangeschaft voor de vakantie, maar namen deze buiten de vakanties om standaard mee als we op visite gingen. Ook als een van de oma’s een dagje moest oppassen, werd deze wipstoel altijd meegenomen.

Wist je dat? Het is ook heel belangrijk om je kindje goed te beschermen tegen de zon!

Tiny Love opvouwbare wipstoel

Afgelopen maart gingen we weer met Fenne op vakantie, dit keer naar Marrakech! Fenne was toen 9 maanden oud en nog niet zo beweeglijk als nu. Ze vond het thuis nog steeds geweldig in een wippertje en dus ging de Tiny Love opvouwbare wipstoel nu ook weer mee. De wipstoel is te gebruiken voor baby’s tot en met ongeveer 9 kilo. Tijdens deze vakantie was dat ongeveer haar gewicht en dus kon ze er gerust nog een paar keer in zitten. Ideaal! We zetten haar lekker in de schaduw met een beetje speelgoed en Madame vermaakte zich weer prima.

opvouwbare wipstoel

Praktische informatie
De wipstoel is lekker licht en erg makkelijk om in te vouwen, en dus om handig om mee te nemen. Er wordt zelfs een draagtas(je) bij geleverd, ideaal! De wipstoel weegt slechts 2,6 kilo en is dus lekker licht. Wanneer de wipstoel is opgevouwen is deze niet alleen licht, maar heeft het ook nog eens een handig formaat: 35,2 x 12,1 x 60,7 cm (b x h x d).

Wij kochten de wipstoel vorig jaar bij Bol.com.

 

Deze opvouwbare wipstoel is heel handig voor op vakantie!

Ik schreef dit artikel op eigen initiatief, de wipstoel is gewoon té handig!

 

2 Comments
 • Ellen

  Hoi Maud,
  Bedankt voor deze handige review! Wij gaan volgende week met onze baby van 3 maanden op reis (naar Zuid-Afrika) en ik zoek ook een opvouwbare wipstoel. Ik weet niet of je de wipstoel nog gebruikt, maar anders kan ik hem misschien van je overnemen? 🙂
  Groetjes,
  Ellen

  • Maud

   Hi Ellen.

   Dankjewel voor jouw enthousiaste reactie.
   En wat ontzettend gaaf dat je met jullie baby naar Zuid-Afrika gaat!! Ik hou van dat soort mensen, hihi. Ik weet zeker dat de opvouwbare wipstoel absoluut van pas gaat komen in Zuid-Afrika! Op dit moment gebruiken we de wipstoel niet, maar we willen de wipstoel graag bewaren voor een ‘baby nr. 2’ in de toekomst ;-).

   De wipstoel is te koop bij Bol.com en dan heb je ‘m morgen al in huis!

   Succes er mee en heel veel plezier in Zuid-Afrika!
   Ik zou het leuk vinden als je me laat weten hoe het was met jullie ukkie in Zuid-Afrika en of jullie de wipstoel gebruikt hebben!

   Groetjes Maud

Leave a Reply