Ik ben nog nooit op wintersport geweest!

Ik ben al op zo ontzettend veel mooie plekjes geweest, zowel in Nederland als in het buitenland. Vrijwel overal waar ik kom, voel ik me meteen op mijn gemak en kan ik niet wachten om de mooiste plekjes te ontdekken. Maar op de een of andere manier ben ik nog nooit op wintersport geweest. En nu het winterseizoen er weer aan komt; zet me dat toch aan het denken..

Shocking!
Voor iemand die ontzettend gek is op reizen, is het wel een beetje gek om nog nooit de wintersport-ervaring opgedaan te hebben. Op de een of andere manier is het er nooit van gekomen.. Mijn ouders hielden niet van wintersport, dus ik heb het sowieso al niet vanuit huis meegekregen. Daarnaast heb ik ook een tijd lang geroepen dat ik het absoluut niet snap dat mensen vrijwillig naar de kou gaan. Want waarom zou je vrijwillig naar de kou gaan als je voor hetzelfde geld (of nog veel minder!) ook naar de zon kunt?

Wintersport - Maudgeniet.nl
Afbeelding komt van Shutterstock.

Ik kan me herinneren dat ik eens met school een dagje naar een overdekte skihal ging en dat we daar dan les kregen. Ik koos voor snowboarden, want dat vond ik veeeuuull stoerder dan skiën. Ik kon er niks van en dat maakte mijn ‘afkeer’ voor wintersport alleen maar groter.

Maar toch ben ik nieuwsgierig..
En toch ben ik na al die jaren eigenwijs zijn nieuwsgierig geworden. Ik ben ontzettend benieuwd naar het sfeertje; op de bestemming, op de skipiste en zeker ook tijdens de apres-ski. 😉 Ik ben benieuwd hoe erg de kou wel of niet is en misschien vind ik het juist wel hartstikke leuk!

Meteen een hele week op skivakantie is misschien iets te enthousiast en iets te veel van het goede. Maar een (lang) weekend naar de sneeuw of misschien gewoon een dagje naar Winterberg lijkt me ontzettend leuk. Misschien wordt het wel eens tijd om te ontdekken of wintersport nou wel of niet bij mij past. Ik ben benieuwd!

 

Wat zeg jij?

Wordt het voor mij tijd om wintersport te ontdekken? En zo ja.. Waar moet ik volgens jou dan naar toe? Of vind je juist dat ik lekker de zonnige gebieden moet blijven op zoeken!? Laat het me weten!

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

7 thoughts on “Ik ben nog nooit op wintersport geweest!

  1. Hier nog één die nog nooit op wintersport is geweest, ik denk er precies hetzelfde over als jij. Wel heel benieuwd naar, maar geef t geld liever uit aan de zon. Maar zo te lezen ben jij er nu wel heel benieuwd naar, als het gewoon voor een weekendje kan dan waarom niet? Heb je dat ook gelijk van je wishlist afgehaald 🙂

    1. Ik geef het geld ook liever uit aan de zon.. Daarnaast hoor ik regelmatig dat wintersport enorm duur is. Toch ben ik nieuwsgierig.. Misschien toch maar een weekendje. Mocht het tegenvallen; kunnen we altijd nog de kroeg in duiken. 😉

  2. 1x naar Winterberg geweest weekend en kan niet wachten om snel een x naar Oostenrijk te gaan! Meest geweldige vakantie ooit! En koud is het totaal niet Maud

    1. Ah, wat leuk om te horen Nadia! Ik kan ook niet wachten om een keer naar Oostenrijk te gaan. Ik weet alleen nog niet of ik dat als ‘wintersport-vakantie’ wil doen, hihi.

      1. Sowieso een x proberen in Winterberg!! Ik was echt verkocht! Wel zou ik met een stel gaan wat meer ervaring heeft en zoals ik ook een ochtend les nemen!

  3. Ook ik ben nooit op wintersport geweest. Ik vind het een dure reis, en met dat geld maak ik liever andere (langere) reisjes. Als je de kou dan toch wilt opzoeken, dan kan ik je IJsland ook zeker aanraden. Zelf wil ik nog wel eens in de kou naar Lapland. Lijkt me heel bijzonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *