Overig

Wij gaan op vakantie en Fenne neemt mee…

 • By
 • 5 juni 2018
 • Sticky
Stoere kindjes rugzak / Maudgeniet.nl

Deze week gaan we lekker op vakantie naar Kreta! Ik kan je niet vertellen hoe ontzettend veel zin ik daar in heb. Tien dagen lang gaan wij helemaal niks doen! We gaan All Inclusive op vakantie en we zijn eigenlijk niet van plan om van de accommodatie af te gaan. Gewoon even he-le-maal niks! Uiteraard gaan we heel veel zwemmen, spelen, eten en boeken lezen. Maar heel veel meer dan dat gaat het niet worden..

Lees ook: All inclusive – waarom het niks voor ons is en we er toch voor kiezen

 

Een nieuwe rugzak
Van Stoere Kindjes kreeg Fenne, speciaal voor al onze weekendjes en vakanties, een nieuwe rugzak. Hartstikke leuk, want zo kan ze haar eigen spulletjes meenemen én meeslepen. 😉 We mochten zelf een leuke rugzak uitkiezen en we konden kiezen uit heel veel verschillende kinder rugzakken. Er is zo veel keus, maar de rugzakken van Kidzroom vielen mij meteen op. Ik ben gek op zwart/wit voor de meisjes, dus de rugzakken van Kidzroom passen daar precies bij. Vervolgens was het alleen nog maar de vraag welke het zou worden.. Maar aangezien Fenne helemaal gek is van letters, was ook deze keuze snel gemaakt.

Stoere kindjes rugzak / Maudgeniet.nl

Fenne neemt haar eigen spulletjes mee!
Hartstikke stoer voor Fenne om tijdens weekendjes weg en onze vakanties haar eigen spulletjes mee te nemen. Ze hoeft gelukkig echt niet veel mee te nemen. Maar als ze speelgoed mee wil tijdens een van deze tripjes of vakanties, dan kan ze daar mooi haar eigen tas voor gebruiken. Tijdens ons weekendje naar Drenthe nam ze de tas ook mee en hebben we het uitgebreid getest. We gingen kijken hoeveel er in deze rugzak kon, want ik koos heel bewust voor een kleinere rugzak. Waarom? Omdat Fenne natuurlijk ook nog zo klein is!

In de rugzak kon behoorlijk veel speelgoed. Er zaten twee knuffels in, een boekje, een stuk of 5 van haar Zoef Zoef Dieren en een fles drinken. Als we meer gingen proppen, dan zou er vast nog wel meer bij in kunnen. Maar meer troep wilde ik niet meenemen. 😉 Voor onze vakantie zal er ook wel weer speelgoed meegenomen worden. Ik ben benieuwd waar ze dan voor kiest en wat er dan allemaal in haar tasje past. Hartstikke leuk als handbagage!

 

Fenne heeft deze tas gekregen, maar je leest hier alleen onze eigen mening!

 

 

2 Comments
 • Nicole Orriëns

  Ik vind het een hele leuke tas! Niet zo overdreven meisjesachtig en ook niet plasticachtig

  • Maud

   Wat lief, Nicole. Dankjewel! Inderdaad niet zo overdreven meisjesachtig.. Ik hou er van!

Leave a Reply