Overig

Naar de camping? Regenlaarsjes mee!

  • By
  • 9 augustus 2018
  • Sticky
Bergstein laarsjes op de camping / Maudgeniet.nl

Deze zomer was de eerste zomer dat wij te vinden waren op een camping. Eerst sliepen we in een chalet op Watersportcamping Heeg en niet veel later sliepen we in een safaritent op Campingpark Haddorfer Seen. Begrijp me niet verkeerd, maar ik had altijd vooroordelen over campings. Maar ik ben er nu wel achter gekomen dat al die vooroordelen gewoon komen doordat ik het totaal niet kende! Ondanks dat het nog steeds niet helemaal mijn ideale vakantie is, hebben we het wél op beide campings ontzettend leuk gehad.

Lees ook: Over de grens – Glamping bij Campingpark Haddorfer Seen

Fenne en haar knalgele lievelingslaarsjes
Ken je de boekjes van Gonnie en haar vriendjes? Gonnie het gansje met haar rode lievelingslaarsjes? Dit is een van de favoriete boekjes van Fenne, maar misschien nog wel belangrijker.. Fenne is net zo gek op haar laarsjes als dat Gonnie dat is. Ze heeft al een hele tijd de paarse regenlaarsjes van Bergstein en die gaan eigenlijk altijd mee als we een weekendje weg gaan. Want het liefste heeft ze de hele dag die laarsjes aan. Oké, eigenlijk loopt ze het liefste op blote voeten. Maar áls ze schoenen aan moet, wil ze eigenlijk altijd haar laarsjes aan. Het is dan vast ook wel heel begrijpelijk dat we regelmatig discussie hebben in huis om haar laarsjes, want die kunnen natuurlijk niet altijd aan..

Bergstein laarsjes op de camping / Maudgeniet.nl

Eerder dit jaar waren we een weekendje naar Landal Esonstad en toen schreef ik al dat de laarsjes ideaal zijn voor op het strand. Maar goed, dat was dus in de winter. Ik had toen niet verwacht dat Fenne haar laarsjes nog steeds aan wilde als het buiten zo’n 35 °C zou zijn. Een tijdje geleden kregen we nieuwe laarsjes van Bergstein, maar dan in een lager model. Ook wel de Chelsea Boots genoemd, deze zijn ideaal voor in de zomer en het scheelt weer heel veel discussie met Fenne.

Laarsjes mee naar de camping!
En terwijl we thuis de koffer inpakten voor ons weekendje naar de camping, bedacht ik me opeens dat ik heel veel bonuspunten kon scoren bij Fenne als ik haar laarsjes ook zou meenemen. En achteraf ben ik hier zo blij mee. Niet alleen om de vele bonuspunten die ik hiermee scoorde, maar ook omdat het ontzettend handig was op de camping!

Regenlaarsjes zijn ideaal voor peuters die denken dat ze alles zelf kunnen doen, want Fenne krijgt ze prima zelf aan en uit. En nog redelijk snel ook! Geen gedoe met klittenband, veters en ritsen; binnen een mum van tijd heeft Madame haar laarsjes aan. Dus voor een snelle wandeling over de camping, de vele bezoekjes aan het sanitairgebouw en zelfs tijdens het bouwen van de zandkastelen op het strand bij het meertje.. Deze laarsjes waren een uitkomst bij vrijwel iedere activiteit op de camping. En laten we eerlijk zijn.. Die knalgele laarsjes zijn toch ook gewoon ontzettend leuk?

Bergstein laarsjes op de camping / Maudgeniet.nl

Praktische informatie
Ondertussen zijn we thuis stiekem allemaal een beetje fan van de Bergstein laarsjes. Fenne wil ze de hele dag aan, Saar speelt er stiekem mee en ik vind ze gewoon ontzettend leuk en vrolijk! Ik zit er zelfs al een beetje over na te denken om verschillende kleuren aan te schaffen, zodat ze altijd matchende regenlaarsjes heeft. Ook als de zon schijnt en het ruim 35 °C is! En natuuuuurlijk kan ik niet wachten tot Saar kan lopen en ook op die regenlaarsjes kan lopen.

De regenlaarsjes zijn in hoge en lage modellen te verkrijgen in de maten 19 tot en met 35. De laarsjes zijn onder andere te koop bij diverse schoenenwinkels en bij Bol.com.

 

 

No Comments
Leave a Reply