Nederland Overig

Overnachten in een B&B met een baby

  • By
  • 22 april 2016
  • Sticky
De Vijf Suites

Ik vind het altijd heerlijk om te verblijven in een B&B. Het geeft mij een compleet ander gevoel dan een overnachting in een hotel bijvoorbeeld. Ik vind de plekjes vaak bijzonderder en het is ook nog eens een stuk persoonlijker. Onlangs waren we een weekendje weg en verbleven wij in een prachtige Bed & Breakfast. Dit was de eerste keer dat we met Fenne in een Bed & Breakfast sliepen. Hoe dat ging? Hartstikke goed!

Lees ook: Paklijst – overnachten in een B&B met een baby

Wij waren natuurlijk al eerder op vakantie geweest met Fenne, onder andere naar Chios en Marrakech. Maar toch is een overnachting in een Bed & Breakfast met een baby totaal anders. Bed & Breakfast De Vijf Suites ligt in het plaatsje Elp in Drenthe. Eerlijk gezegd is er in de nabije omgeving (lees: op babyfoon-afstand) van de B&B weinig te doen. Maar ons meisje gaat toch rond 19.00 uur naar bed. En dan?

Tijdens onze zoektocht naar een mooie B&B vond ik dat zeker iets om rekening mee te houden. Ik wilde graag dat Fenne lekker en rustig kon slapen (zonder tv-geluiden en gesprekken van papa en mama om zich heen) en dat wij ook nog een leuke avond hadden. Gelukt! Wij vonden een B&B die een apart ontbijtzaaltje had en ook nog eens een loungeruimte met televisie. Dus Madame kon lekker slapen en wij hadden nog een leuke avond!

De Vijf Suites

En het spelen? Ook dat was geen probleem. In onze kamer was genoeg ruimte om te spelen (en dan heb ik het nog niet eens over de rest van de accommodatie). Ze kroop lekker over de grond of speelde met papa op het grote bed. Sinds onze verhuizing hebben we geen ligbad meer in de badkamer, het enorme bubbelbad in onze kamer maakte ons verblijf dan ook nóg leuker!

De Vijf Suites

Overnachten in een B&B is een stuk persoonlijker. ‘s Morgens bij het ontbijt werd Fenne extra verwend en kreeg ze enorm veel aandacht. Wat een feestje zo’n weekendje weg! 😉

Conclusie
Overnachten in een B&B met een baby is goed te doen en ontzettend leuk. Voor ons is het bijna mission impossible om met Madame in een Bed & Breakfast te verblijven als we alleen maar de kamer hebben. Wat extra leefruimte (een loungehoek met een tv of een ontbijtzaaltje waar je ‘s avonds spelletjes speelt bijvoorbeeld) was ontzettend fijn! Dit maakte ons verblijf helemaal compleet. Ik kan niet wachten tot we weer gaan. 😉 Maar gelukkig zijn er ook nog heel veel kindvriendelijke vakantieparken in Nederland. Ook een leuk idee!

B&B met baby

Wil je ook eens overnachten in een prachtige Bed & Breakfast? Op de website van De Pronkkamer vind je de meest bijzondere en mooiste B&B’s van Nederland.

Meer lezen

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta.
 Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening. 

 

No Comments
Leave a Reply