Nederland

Accommodatie: Landal De Hellendoornse Berg

  • By
  • 6 december 2018
  • Sticky
Landal De Hellendoornse Berg - Maudgeniet.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat we met z’n vieren een weekendje weg waren. We hadden een heerlijk weekend bij Landal De Hellendoornse Berg, op en top genieten van de nazomer en het begin van de herfst. Een paar jaar geleden (ver voordat ik zwanger werd) beloofde ik mezelf dat ik nóóit naar zo’n burgerlijk vakantiepark zou gaan. Maar nu ben ik heel wat jaren wijzer en twee kleine kinderen rijker en geloof mij maar… Een weekendje op zo’n vakantiepark is dan heerlijk! Niks burgerlijks aan!

Genieten bij Landal De Hellendoornse Berg

Ik ben echt gek op weekendjes weg.. We zijn maar even in een andere omgeving, genieten optimaal met z’n viertjes en na zo’n weekendje heb ik het gevoel dat we heel lang weg zijn geweest. We zijn dan allemaal weer opgeladen en zijn weer klaar om door te gaan met het dagelijkse leven.

Landal De Hellendoornse Berg ligt aan de Sallandse Heuvelrug en daarmee eigenlijk midden in de natuur. Het park is leuk, gezellig en door de mooie huisjes voelt het heel knus aan. Wij hebben hier een heel leuk en fijn weekend gehad. En ondanks dat het voor ons maar een half uurtje rijden (!) is, zitten we in een compleet andere omgeving en hebben we een heerlijk vakantiegevoel.

Landal De Hellendoornse Berg - Maudgeniet.nl

Een kinderbungalow bij Landal De Hellendoornse Berg

Zei ik een paar jaar geleden nog dat ik nóóit naar een vakantiepark zou gaan, zijn we er dit jaar toch zeker drie keer geweest. En voor december en januari staan er ook nog twee bezoekjes op de planning. Zo kan ik overigens nog veel meer dingen opnoemen die ik gezegd heb dat ik nooit zou gaan doen. En dat zei ik uiteraard allemaal voordat ik mama werd! Bij Landal De Hellendoornse Berg verblijven we dit keer in een kinderbungalow en dat is echt een aanrader met twee kleine kindjes. Vrijwel alles is hier aanwezig en dat scheelt heel veel inpak-stress.

De bungalow heeft een aparte speelkamer (met speelgoed!) en zelfs een eigen badkamer voor de kindjes, met extra laag toilet, wastafel, commode en babybadje. In de woonkamer staat een box, een wippertje en een kinderstoel, er zijn overal traphekjes en in de tuin staat onze eigen privé trampoline!!

Landal De Hellendoornse Berg - Maudgeniet.nl

Landal De Hellendoornse Berg - Maudgeniet.nl

Lees ook:  Accommodatie – Landal Aelderholt in Aalden (Drenthe)

Heel veel leuke faciliteiten bij Landal De Hellendoornse Berg

Het vakantiepark heeft daarnaast ook heel veel leuke activiteiten en faciliteiten. Buiten kunnen we ons prima vermaken in de speeltuin met de bijbehorende airtrampoline, bij de Bollo Club worden het hele weekend verschillende activiteiten georganiseerd en we hebben de grootste lol in het zwembad. Het zwembad heeft een toffe glijbaan, een stroomversnelling en een uitgebreid peuterbad (met ook een glijbaan!). Op zaterdagochtend worden hier zelfs ouder-kind zwemlessen gegeven door een echte badjuffrouw. Er zijn diverse sportvelden, midgetgolf-banen, bowlingbanen en een indoor speeltuin met ballenbak. Onze kindjes willen echt niet meer naar huis!

Landal De Hellendoornse Berg - Maudgeniet.nl

De omgeving van Landal De Hellendoornse Berg

Landal De Hellendoornse berg ligt zo’n beetje aan de Sallandse Heuvelrug en daarmee is er volop gelegenheid om te wandelen, te fietsen en te genieten van de mooie natuur. Wij lopen er twee wandelroutes speciaal voor kindjes.. Tijdens de wandelroute van Mies de Specht volgen we een route en opdrachten en het Speelbos in Nijverdal is sowieso een succes met al die verschillende natuurlijke speeltoestellen.

Maar in de omgeving is nog veel meer te doen voor kinderen. Denk daarbij aan Avonturenpark Hellendoorn, De Flierefluiter (een hele toffe speeltuin en kinderboerderij in één) en Kinderboerderij Dondertman. Hoewel er gelegenheid is op het vakantiepark om te eten, zijn er in de buurt ook diverse kindvriendelijke restaurants.

Kortom: ons weekendje bij Landal De Hellendoornse Berg is meer dan geslaagd. We hebben er een heerlijk weekend gehad, op en top genoten en vrijwel meteen een nieuw weekendje naar een vakantiepark geboekt!

Meer leuke Landal vakantieparken

De laatste maanden verbleven we steeds vaker in een Landal vakantiepark. Zo sliepen we al eens in Landal Esonstad, Landal Aelderholt en dus ook in Landal De Hellendoornse Berg. Ook de komende maanden staan er weer een aantal Landal-weekendjes op de planning. Tot nu toe gingen we voornamelijk naar Landal parken in Nederland, maar wellicht gaan we binnenkort ook eens naar een van de beste Landal parken in Duitsland!

Landal De Hellendoornse Berg - Maudgeniet.nl

 

No Comments
Leave a Reply