Gezocht: bloggers die Twente willen ontdekken!

* Update! Inmiddels zijn wij voorzien van ontzettend veel aanvragen. Dankjewel! Wij proberen iedereen zo snel mogelijk een reactie te sturen. Aanmelden is niet meer mogelijk! *

De laatste weken ben ik druk bezig om mijn eigen regio, het oh zo mooie Twente, beter te leren kennen. Uiteraard ken ik al heel veel mooie plekjes, maar ik kom steeds meer nieuwe plekjes tegen. Een van de mooie regio’s in Twente is de regio Ootmarsum-Dinkelland. Ik zou het heel leuk vinden om de mooie plekjes in mijn regio te delen met andere bloggers én hun lezers. Daarom mag ik, in samenwerking met VVV Ootmarsum-Dinkelland, diverse blogweekenden organiseren!

VVV Ootmarsum
Deze afbeelding komt van de website van VVV Ootmarsum-Dinkelland.

Het idee is als volgt..

 • Wij regelen (deels) een programma voor jou, met activiteiten die passen bij jou en jouw blog.
 • Tevens krijg je, indien gewenst, een overnachting (van donderdag op vrijdag) inclusief ontbijt in een prachtige accommodatie aangeboden.
 • Daarnaast is er ook een mogelijkheid om op onze kosten ergens te lunchen en/of dineren. Wij zullen dan de plek hiervoor uitzoeken.

Bovenstaande punten zijn gebaseerd op jouw wensen en op de data dat jij kunt. Uiteraard mag je iemand meenemen, zodat je samen kunt genieten van al het moois dat de regio jou te bieden heeft! Onze voorkeur is een donderdag-op-vrijdag.

Als we een datum kunnen prikken, kunnen we het programma wat concreter maken.  Heb je zelf nog leuke wensen of aanvullingen? Dan horen we dat graag en dan gaan we kijken waar we rekening mee kunnen houden. Denk dan aan verschillende thema’s als natuur, cultuur, geschiedenis, culinair, wandelen/fietsen, musea, workshops, evenementen, activiteiten, winkelen, beauty etc. etc. Of juist iets heel verrassends en unieks! Samen willen we er leuke content van maken, dus er is van alles mogelijk.

VVV Ootmarsum Dinkelland
Deze afbeelding komt van de website van VVV Ootmarsum-Dinkelland.

Wat bieden we jou?

 • 1 overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt.
 • Een programma met diverse activiteiten dat past bij jou én jouw blog.
 • 1x lunch of diner.

Wat verwachten we van jou?

 • Beschikbaarheid op donderdag/vrijdag in de maanden juni, juli en augustus.
 • Minstens 3, maar natuurlijk liever nog meer, blogartikelen over jouw weekendje in Ootmarsum/Dinkelland. Deze mogen online gepubliceerd worden in overleg, zodat we de verschillende artikelen kunnen verspreiden over verschillende weken.
 • Minstens 5 posts op social media tijdens/na het weekend.
 • Het kan zijn dat we datzelfde weekend meerdere bloggers (2 a 3 per weekend) uitnodigen. Iedereen krijgt een apart programma, maar we hopen een moment te kunnen vinden dat de bloggers onderling samen kunnen sparren en elkaar kunnen inspireren. Bijvoorbeeld tijdens een diner, een borrel of tijdens het ontbijt.
Ootmarsum-Dinkelland
Deze afbeelding komt van de website van VVV Ootmarsum-Dinkelland.

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden en wil je de regio Ootmarsum-Dinkelland ontdekken? Fijn, dan zoeken we jou! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@maudgeniet.nl. Vermeld in dit mailtje:

 • Wie je bent en op welke website jij blogt.
 • Wat jouw bereikcijfers zijn (op jouw blog, maar ook op social media).
 • Welke thema’s/activiteiten jouw voorkeur hebben.
 • Data wanneer jij beschikbaar bent.

Extra opmerking: Op dit moment hebben we al veel reacties ontvangen van bloggers die graag met hun kinderen willen komen. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar we willen graag meer van onze regio laten zien (culinair, beauty, kunst, fashion & shoppen, etc.). 

Wij kijken uit naar jouw mailtje, maar nog veel meer naar de dagen dat je hier bent. Laten we er samen iets moois van maken! Let op: Dat je een mailtje stuurt met aanmelding, is geen garantie dat je ook daadwerkelijk een weekend kunt komen. Uit alle aanmeldingen zullen wij een selectie maken waarvan wij denken dat die bloggers het beste bij ons passen.

 

Inspiratie opdoen?

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

4 thoughts on “Gezocht: bloggers die Twente willen ontdekken!

 1. Geachte lezer,

  Wat leuk om kennis te gaan maken met Twente. Samen met collega blogger Barbara Oosthoek, zouden wij graag Twente van dichtbij willen komen bekijken.

  Zelf heb ik drie blogs, http://www.schoonheidspromotie.nl hier schrijf ik over beauty en healty en sport.
  Dan heb ik nog een leuke familieblog http://www.kidzblogger (als het goed is heb ik mij met deze aangemeld om samen met de kids een keertje te komen). En sinds een paar maanden heb ik een super leuke foodblog: http://www.vegafoodblog.nl

  Barbara heeft ook een eigenblog: Onlybyme.nl

  We zouden graag samen met jullie een samenwerking aan gaan en zouden graag samen met jullie kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Groetjes

  Barbara en Yvonne

 2. Wat een ontzettend leuke actie! Mijn blog is niet helemaal van de orde van grootte dat ik aan dit soort dingen mee kan doen, dus ik pas, maar wel een heel tof idee! Gave manier om zo een stad te promoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *