Nederland

Een weekendje Vechtdal in foto’s

 • By
 • 29 oktober 2016
 • Sticky
Zwolle - Vechtdal

Hoewel ik voor de komende periode weer hele leuke reisplannen heb, vind ik het ook altijd heerlijk om nog even terug te blikken op een vorig weekendje weg.

Een weekendje weg is altijd een goed idee! Een weekendje weg in Nederland is nog een veel beter idee! Heb je enig idee hoe mooi ons kleine kikkerlandje eigenlijk is? Op uitnodiging van Belvilla verbleven wij in een prachtige accommodatie in het Vechtdal. De accommodatie was een sprookje op zich! Een weekend lang mochten wij wonen op een boerderij, wie wil dat nou niet!? Fenne vond al die dieren (natuurlijk) ontzettend interessant en wij genoten volop van de prachtige omgeving.

Belvilla - Gastenverblijf Prinsensteeg

Belvilla - Gastenverblijf Prinsensteeg

Lees ook: Accommodatie – Gastenverblijf Prinsensteeg

Vanuit de accommodatie verkenden we een klein stukje van het Vechtdal. We gingen naar Zwolle (de zaterdagmarkt daar is zo leuk en gezellig!) en naar Ommen, liepen rond in Dalfsen en verkenden de mooie natuur.

Belvilla - Gastenverblijf Prinsensteeg

Zwolle - Vechtdal

Lees ook: Wat te doen in het Vechtdal..

De eerste avond aten we bij Ribs & Burgers 1231 in Dalfsen, een heerlijke plek! Ik genoot van een enorme burger (met bacon én kaas) en Jasper had spareribs, jammie! Onze Madame at gewoon met ons mee en speelde ondertussen in de speelhoek. De tweede avond bestelden we iets bij de plaatselijke Italiaan en aten we wat in ons huisje. De accommodatie was eigenlijk té leuk, ik wilde er zo graag blijven, hihi.

Ribs & Burgers 1231

Op Instagram vind je niet alleen foto’s van dit weekend, maar ook van mijn andere tripjes! Volg je mij al?

Wij hadden een heerlijk weekendje in het mooie Vechtdal. We hebben nog niet alles gezien van deze regio, maar ik zou er graag meer van ontdekken! Op slechts een uurtje rijden zijn wij er al, dus we gaan er vast nog weer eens naar toe!

 

Meer lezen over het Vechtdal:

 

2 Comments
 • Marcella

  Leuk, het Vechtdal! Wil ik ook graag eens ontdekken!

  • Maud

   Dat kan ik je zeker aanraden!

Leave a Reply