Nederland

Speeltip: Denekamperdijk 59 in Losser

  • By
  • 22 augustus 2017
  • Sticky
Denekamperdijk 59 in Losser - Maudgeniet.nl

Fenne krijgt nu eindelijk de leeftijd dat ze spelen steeds leuker gaat vinden. Thuis lopen we al regelmatig met haar naar het speeltuintje om de hoek en laatst besloten we om spontaan een andere speeltuin op te zoeken. En dus gingen we naar Denekamperdijk 59 in Losser, wat eerder ook wel de Ponderosa genoemd werd.

Denekamperdijk 59 in Losser - Maudgeniet.nl

De speeltuin
Denekamperdijk 59 vind je midden tussen allemaal weilanden op de weg tussen Losser en De Lutte. Een heerlijke locatie! De speeltuin is ruim opgezet en voorzien van allerlei speeltoestellen. Van glijbaan en kabelbaan tot springkussen en van schommels en een avonturenparcours tot een trampoline. Extra fijn is het dat de speeltuin is afgezet met hekken, waardoor de kinderen geen kant op kunnen. Zo kunnen de papa’s en mama’s lekker op het terras zitten, terwijl de kindjes (veilig) spelen in de speeltuin.

Ondanks dat deze hekken er staan, vind ik Fenne (net 2 jaar) nog net iets te klein om ook alleen in de speeltuin te laten. Dus gingen Jasper en ik om de beurt met haar de speeltuin in. Vooral de trampoline en de schommel vond ze ontzettend leuk!

Denekamperdijk 59 in Losser - Maudgeniet.nl

Zandbak en terras
Tussen het spelen door genoten we van een hapje en een drankje op het terras. Vrijwel direct naast het terras zit ook een grote zandbak met allerlei speelgoed, speciaal voor de echte ukkies (van 0 tot 3 jaar) onder ons.

Denekamperdijk 59 in Losser - Maudgeniet.nl

Denekamperdijk 59 in Losser - Maudgeniet.nl

Visvijvers
Ook de papa’s en oudere (puber)kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Want behalve een speeltuin zijn hier ook drie grote visvijvers waar je kunt vissen op diverse vissoorten, waaronder regenboog- en zalmforel.

Praktische informatie
Je vindt de Denekamperdijk 59 aan de Denekamperdijk 59 in Losser. De speeltuin is gratis toegankelijk, echter is er dan wel een consumptie op het terras verplicht. De openingstijden verschillen per seizoen. Check altijd even de website voor meer informatie en actuele openingstijden.

 

No Comments
Leave a Reply