Nederland

Accommodatie: Hotel van Heeckeren in Ameland

Ameland stond, naast al die honderden andere bestemmingen, al een tijdje op mijn lijstje. Toen ik een leuke aanbieding tegenkwam op Actievandedag.nl, hebben we ook meteen geboekt. Op naar een weekendje Ameland! We verbleven in Hotel van Heeckeren. Dit hotel ligt midden in Nes en heeft onlangs een volledige renovatie gehad.

Hotel van Heeckeren beschikt over verschillende kamertypes. Wij verbleven in een ruime kamer, een ‘Deluxe Room’. Naast een heerlijk bed bevatten deze kamers ook nog een eigen zitje met fauteuils en een TV en kunnen we gebruik maken van gratis koffie en thee. De kamers zijn ruim en met veel sfeer ingericht. Helemaal prima voor een weekend genieten!

Ik kijk altijd uit naar het ontbijt in het hotel en ben hier dan ook iedere keer weer nieuwsgierig naar. Het ontbijt bij Hotel van Heeckeren was erg goed verzorgd. Alles er op en er aan en inclusief verse jus d’orange! Make my day!

Naast de perfecte locatie, de ruime kamers en het heerlijke ontbijt heeft Hotel van Heeckeren ook gratis WiFi. Nog een pluspunt dus. Kortom: Hotel van Heeckeren is een absolute aanrader voor een weekendje Ameland!

 

4 Comments
Leave a Reply