Nederland

Accommodatie: Hotel & Spa Savarin

  • By
  • 11 november 2015
  • Sticky
Hotel Savarin

De Randstad staat veelal bekend om de drukte, maar wist je al dat je hier ook lekker tot rust kunt komen? Dit kan bij Hotel & Spa Savarin in Rijswijk.

Afgelopen weekend gingen vriendjelief en ik samen een weekendje weg. Ons meisje ging (voor het eerst) logeren en wij hadden lekker qualitytime. Heerlijk genieten en relaxen met z’n tweetjes.

Hotel & Spa Savarin

Hotel & Spa Savarin

Wij gingen naar Hotel & Spa Savarin in Rijswijk. Dit is een exclusief vijfsterrenhotel en beschikt over 36 kamers. Deze zijn allemaal ruim, modern en luxueus ingericht. Alle kamers zijn onder andere voorzien van heerlijke (Duxiana) bedden, een bad en/of regendouche, badjas, slippers en badproducten van ComfortZone. Ook leuk: elke kamer heeft een muurschildering van de Haage school.

Hotel & Spa Savarin

Hotel & Spa Savarin

Onze kamer was prachtig ingericht en uiteraard van alle gemakken voorzien. Als gast van het hotel, mag je ook gebruik maken van de Spa. Na ons gezellige dagje in Delft, trokken wij onze zwemkleding dus aan en gingen lekker relaxen in de Spa. In Spavarin vind je verschillende faciliteiten, waaronder een zwembad, Finse sauna’s, een stoomcabine, infrarood warmtecabines en een hot-tub.

Ik ben gek op wellness en sauna’s, maar in combinatie met een hotel is het helemaal heerlijk. Heerlijk loom liepen we op ons gemakkie in de badjas naar de hotelkamer. Daar keken we nog even tv en vielen toen heerlijk in slaap.

Hotel & Spa Savarin

We hebben echt heerlijk geslapen. Ondanks dat we zo vroeg wakker werden (hallo biologische klok!), waren we heerlijk uitgerust. Ik ben gek op hotel-ontbijtjes, als wij ergens inchecken ben ik eigenlijk al benieuwd naar het ontbijt de volgende dag. Dus .. Op naar het ontbijt!

Het ontbijt was uitgebreid en een goed begin van de dag. Er waren diverse soorten brood en beleg (zoet en hartig) aanwezig, cake, yoghurt, fruit en noem het allemaal maar op. Uiteraard hadden ze ook koffie, thee en diverse sappen. En ook niet onbelangrijk: champagne (het is nooit te vroeg voor champagne). En ik vond het helemaal leuk dat er live cooking aanwezig was. Hier werden verse lekkernijen gemaakt waar je naast staat: onder andere omelet, roerei, pannenkoeken en american pancakes. Feest!

Hotel & Spa Savarin

Hotel & Spa Savarin

Daarna was het helaas alweer tijd om uit te checken, maar wat een heerlijk verblijf. Wanneer je in Hotel & Spa Savarin zit, merk je absoluut niks van de drukte uit de Randstad. Het is hier gewoon ultiem genieten en vooral relaxen, heeeerlijk relaxen.

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening.

1 Comment
Leave a Reply