Nederland

Accommodatie: B&B Slapen bij Scherp

 • By
 • 7 februari 2017
 • Sticky
Slapen bij Scherp

Mijn laatste weekendje weg van 2016 ging naar Middelburg, wat een onwijs leuke stad is dit! Samen met een vriendin en twee andere bloggers (en hun aanhang) ontdekten we de charme van deze stad. Tijdens dit weekendje verbleven wij in een heerlijke Bed & Breakfast: B&B Slapen bij Scherp. Ik was vrijwel meteen helemaal fan van deze Bed & Breakfast. Slapen bij Scherp biedt maar liefst 4 ruime kamers aan, wat eigenlijk meer appartementen zijn dan kamers.

Slapen bij Scherp

Lees ook: Wat te doen in Middelburg.. 

Appartement: de Strandsuite
Wij verbleven in de Strand Suite, deze kamer is voorzien van allerlei luxe. Zo hadden we niet ‘alleen maar’ een slaapkamer, maar ook een klein woonkamertje en zelfs een eigen keuken! In het appartementje waren maar liefst twee televisies: zo konden we tv kijken op de bank en zelfs in bed. Extra leuk: beide televisies hebben Netflix!

Het appartement heet niet voor niets de Strandsuite.. Middelburg ligt natuurlijk dichtbij het strand en het heerlijke relaxte strandgevoel komt met allerlei kleine details helemaal terug in deze kamer.

Slapen bij Scherp

Slapen bij Scherp

Breakfast-time!
Ik ben gek op ontbijtjes als ik ergens anders slaap. In hotels en B&B’s ben ik vaak bij het inchecken al nieuwsgierig naar het ontbijt voor de volgende dag. Bij Slapen bij Scherp stond bij aankomst de koelkast al vol met drinken (melk en verse jus), broodbeleg, yoghurt, fruit en eitjes. ‘s Avonds laat werden de broodjes voor de deur gezet, zodat je de volgende ochtend op je gemakkie aan het ontbijt kon beginnen. Ideaal!

Slapen bij Scherp

Bed & Breakfast Slapen bij Scherp heeft een heerlijke ligging. De B&B ligt vrijwel direct in het centrum en met een paar minuutjes lopen sta je op de Markt van Middelburg. Ondanks dat de accommodatie in het centrum ligt, is het er erg rustig en hebben we geen last gehad van geluidsoverlast uit het centrum.

Praktische informatie
B&B Slapen bij Scherp vind je aan de Wijngaardstraat 1 in Middelburg, vrijwel direct in het centrum. Parkeren kan voor de deur (tegen een speciaal tarief) of in één van de twee garageboxen. Meer informatie over deze heerlijke B&B, inclusief boekingen en prijzen vind je op de website.

Ik was op uitnodiging in Middelburg Winterstad, waar deze overnachting ook bij hoorde. Je leest hier alleen mijn eigen mening. Ik ga geen samenwerkingen aan die niet passen bij mij en/of bij Maudgeniet.nl. Tevens was een blogartikel over de accommodatie niet verplicht en is dit artikel op eigen initiatief geschreven.

 

Meer lezen over Middelburg:

 

4 Comments
 • Bertine

  oh wauw wat ziet het er mooi uit daar!

  • Maud

   Het is echt een aanrader, Bertine! Ben je al wel eens in Middelburg geweest?

 • ivonne

  Dit ziet er super uit. Ik vind het fijn dat je wat meer plek hebt, geeft je alle vrijheid tijdens een lekker weekendje weg! Ik ga hem onthouden want ik houd wel van dit soort plekjes.

  • Maud

   Dat vind ik dus ook! Als je eens naar Middelburg gaat, is dit echt een aanrader.

Leave a Reply