Marokko

Marrakech in foto’s

 • By
 • 8 maart 2016
 • Sticky
Marrakech

Eerder vertelde ik al dat we met z’n drietjes naar Marrakech zouden gaan. Twee dagen voordat we in het vliegtuig zouden zitten, werd ons meiske weer ziek. Wát een slechte timing! Na lang twijfelen en de huisarts die zei dat we juist moesten gaan, besloten we om gewoon te gaan. En wat ben ik blij dat we zijn gegaan! We hebben een heerlijke vakantie gehad.

Marrakech

We zaten in een prachtig all inclusive resort ‘Hotel Kenzi Club Agdal Medina‘ met alles er op en er aan. Het hele all inclusive gebeuren was helemaal nieuw voor ons, normaal gesproken zitten we in een appartement of bed & breakfast. Het was een prachtig resort. Later vertel ik hier meer over.

Hotel Kenzi

Hotel Kenzi

Hotel Kenzi

Vanuit het resort ging er ieder uur een shuttlebus naar het centrum van Marrakech. We gingen meerdere keren de stad in om al het moois te zien en te beleven. We bezochten Djeema el Fna, dwaalden door de souks en zochten de rust op in het Cyber park.

Marrakech

Marrakech

Marrakech

Tussendoor moesten we natuurlijk rekening houden met de middagslaapjes van Fenne, waardoor we niet uren door de stad konden dwalen. Op zich jammer, maar dit wisten we natuurlijk van te voren. De temperatuur in Marrakech was heerlijk, rond de 28 graden. Daardoor genoten we niet alleen maar van de stad, maar zaten we ook regelmatig aan het zwembad.

Fenne - Marrakech

Fenne - Marrkech

Jardín Majorelle was een van de bezienswaardigheden die ik zeker niet wilde missen. Deze botanische tuin is ontworpen door Yves Saint Laurent en is werkelijk waar prachtig! Al die verschillende bomen, planten en bloemen.. En dat allemaal met die prachtige kleur blauw.

Jardin Majorelle

Jardin Marjorelle

Jardin Majorelle

Wil je nog meer foto’s zien? Dat kan! Tijdens onze vakanties deelde ik veel foto’s op Instagram :-). Uiteraard komen er ook nog meer blogs online over onze reis naar Marrakech! De stad Marrakech heeft een hele fijne indruk op mij gemaakt. De lieve mensen, het lekkere eten en de prachtige cultuur; ik ben helemaal om! Ik ben nu zo benieuwd naar de rest van Marokko!

Ben jij wel eens in Marrakech geweest?

3 Comments
 • Yvonne

  Super dat het zo goed bevallen is… en dat het achteraf de juiste beslissing was, ondanks dat de kleine vlak voor vertrek ziek was. Ziet er heerlijk uit!

 • Katie | Trends 4 Travel

  Fijn dat jullie het leuk hebben gehad! Ziet er ook zeker mooi uit. Ik ben wel benieuwd naar Marrakech. Het lijkt me zo anders dan de steden waar ik tot nu toe ben geweest. Maar dat is juist wel leuk hè?

 • Marcella

  Mooie foto’s Maud! Ik zag dat er nog meer artikelen over Marrakech zijn die ik nog niet gelezen heb. Ga ik doen dus! 😉

Leave a Reply