Ierland

Accommodatie: Radisson Blu Hotel in Belfast

  • By
  • 16 oktober 2016
  • Sticky
Radisson Blu Belfast

Of je nou verblijft in een hotel, Bed & Breakfast, gastenverblijf of een appartement. Iedere accommodatie heeft wel iets fijns. Al is het alleen maar het idee dat je een weekendje weg bent. 😉 Tijdens ons weekendje naar Belfast, verbleven wij in een heerlijk hotel. Het Radisson Blu Hotel in Belfast is een hotel met een fijne inrichting, een heerlijk ontbijt en een perfecte locatie.

Radisson Blu Belfast

Lees ook: Een weekendje Belfast – de cijfers

Als ik kijk naar mijn artikel over Belfast in cijfers, herinner ik me weer dat we ‘maar’ twee nachten in het Radisson Blu sliepen en wel in kamer 316 ;-). Door het vele sjouwen (en het totaal andere ‘niet-mama-zijn’-ritme) waren we steeds behoorlijk moe. We hebben dus beide nachten goed en lang kunnen genieten van dit hotel.

Het hotel
Het Radisson Blu in Belfast ligt in de wijk Gasworks, een mooie, rustige en industriële wijk in Belfast, en is gelegen aan het water. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een restaurant, wasserij en roomservice. Ook fijn: vanuit ons hotel hadden we een prachtig uitzicht!

De kamer
De kamer was eigenlijk precies goed: niet te groot en ook zeker niet te klein. Er stonden twee aparte bedden in, een bureautje, een kledingkast en er was een koelkast aanwezig. Wat ik extra leuk vond, was dat er een boek over Belfast lag. Hier stonden allerlei feitjes in, maar ook leuke bezienswaardigheden en andere fijne tips! In de kamer hadden we genoeg ruimte voor onze koffers, spullen en andere troep.

De badkamer was klein, maar fijn en voorzien van al het noodzakelijke. (De shampoo en douchegel die hier klaar liggen, ruiken ontzettend lekker!)

Radisson Blu in Belfast

Radisson Blu in Belfast

Lees ook: Wat te doen in Belfast

Het ontbijt
Voor degene die mij een beetje (leren) kennen… Ik ben gek op hotel-ontbijtjes! Wanneer wij inchecken, kan ik me al druk maken om het ontbijt voor de volgende dag. De volgende dag! Erg he? Het ontbijt was bij het Radisson Blu in ieder geval hartstikke goed geregeld. Er lagen lekkere broodjes, er was warm én koud beleg en we konden kiezen uit heerlijke sapjes. Ook was er gedacht aan fruit, yoghurt en muesli.

Radisson Blu in Belfast

Radisson Blu in Belfast

Praktische informatie
Het Radisson Blu hotel is een viersterren-hotel met maar liefst 120 kamers. Je vindt het Radisson Blu hotel aan de 3 Cromac Place, Ormeau Road in Belfast. Je kunt dit hotel onder andere boeken via Booking.com.

Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie daarover kun je hier lezen.

 

No Comments
Leave a Reply