Griekenland

Een weekje Kos in foto’s

  • By
  • 7 september 2017
  • Sticky
plog Kos

Tijdens onze vakantie in Ibiza besloten we om deze zomer niet meer op vakantie te gaan. We zagen het in eerste instantie niet zo zitten om te reizen (en dus te slepen) met een peuter én een baby. Toen Saar eenmaal geboren was, besloten we al snel dat we toch nog wel even op vakantie wilden gaan.. Maar het idee dat we niet zo veel wilden slepen met twee kleine kindjes bleef. En daarom besloten we om te kiezen voor een all inclusive vakantie, ook al is dat eigenlijk helemaal niks voor ons.

plog Kos

Lees ook: All inclusive – waarom het niks voor ons is en we er toch voor kiezen..

Alleen maar relaxen!
We besloten dus om all inclusive te gaan en helemaal niks te doen tijdens onze vakantie. We boekten een resort met hele toffe zwembaden. Er was een peuterbadje waar Madame #1 zich uitstekend kon vermaken. Er waren veel glijbanen, een soort watervallen en het peuterbadje was maar 40 tot 50 centimeter diep. Het badpakje aan, bandjes om en gaan! Saar lag lekker in de kinderwagen bij ons te slapen.. Ze is zo’n tevreden meisje; ze slaapt echt bijna de hele dag. Heerlijk!

‘s Morgens gingen we eerst ontbijten en gingen daarna meteen door naar het zwembad.. Rond 11.30 uur ging Fenne naar bed voor een kort slaapje. Daarna gingen we lunchen en natuurlijk weer naar het zwembad!

plog Kos

plog Kos

En eten natuurlijk…
Van veel zwemmen krijg je honger.. De tijden om te eten in het resort waren fijn. ‘s Morgens kon je lang ontbijten (inclusief late breakfast) en ‘s middags kon je ook lang terecht in het restaurant voor een lunch. Bij het zwembad werd er ‘s middags van 12.00 uur tot 17.00 uur gebarbecued en hier kon je ook de hele dag ijsjes krijgen. Smullen!

plog Kos

Na het zwemmen gingen we meestal rond 17.00 / 17.30 uur weer naar ons appartement.. Daar kon Fenne even bijkomen van de drukke dag en keek ze filmpjes op de iPad of lazen we samen een paar boekjes. Daarna gingen we douchen, ‘s avonds weer eten en soms sloten we de dag af met een bezoekje aan de Minidisco!

plog Kos

Totaal niet spannend!
Kortom: onze vakantie was totaal niet spannend. Maar wel ontzettend fijn! Ik ben welgeteld maar één keer van het resort af geweest.. Om samen met Fenne luiers te kopen en een ijsje te eten in Kos-Stad. Dit uitstapje duurde nog geen twee uur, haha!

Normaal gesproken willen we graag iets van de bestemming zien. Maar vijf jaar geleden waren we al op Kos geweest én we wilden gewoon he-le-maal niks doen. En dat is gelukt; wat hebben we genoten!

 

1 Comment
  • Marcella

    Prima toch, lekker ontspannen! Als je dames wat ouder zijn kan je altijd weer meer op pad gaan. En als je dat niet wilt: ook prima! Genieten staat voorop!

Leave a Reply