Frankrijk

Disneyland Parijs in foto’s

  • By
  • 21 oktober 2015
  • Sticky

Ik heb het wel eens eerder verteld, maar ik ben een trotse regioreporter van Libelle. Nadat ik een aantal artikelen had geplaatst, kreeg ik de vraag of ik namens de Libelle mee wou op persreis naar Disneyland Parijs. Samen met de cast van de musical ‘Beauty and the Beast’. Het waren twee geweldige dagen! Als klein meisje was ik eens in Disneyland Parijs en zo’n 6 jaar geleden ook met vriendjelief. Ik vond het heerlijk om weer in Disneyland te zijn, kijk je met me mee?

Disneyland Parijs

Het hele fotoverslag van deze persreis zal binnenkort te lezen zijn op Libelle.nl, maar ik kan het niet laten om ook een mooie blog van Disneyland te plaatsen! Disneyland is werkelijk een prachtig attractiepark. Overal is aan gedacht en zelfs de prullenbakken zijn hier nog mooi! Ik voelde me weer helemaal een klein kindje terwijl ik hier liep en keek naar al het moois.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Nog eventjes en dan is het weer Halloween. Vooral in Disneyland Parijs kon je dit goed zien. Het thema Halloween kwam overal naar voren.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

We gingen in diverse attracties, waaronder de Space Mountain, Indiana Jones en natuurlijk de draaiende kopjes. Wat een feest!

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Een foto met één van de bekende Disney-figuren mag niet ontbreken en een cliché-foto voor het prachtige Disney-kasteel natuurlijk ook niet! Het was een heerlijk tripje, wandelend door dit mooie park. ‘s Avonds sliepen we in het magische Disneyland Hotel.

Disneyland Parijs

Ben jij wel eens in Disneyland Parijs geweest?

No Comments
Leave a Reply