Duitsland

Over de grens: Pier 99 in Nordhorn

 • By
 • 20 juli 2017
 • Sticky
Pier 99 in Nordhorn

De laatste weken ben ik druk bezig geweest om de mooiste en leukste plekjes in mijn eigen regio te ontdekken. Het is voor ons maar 20 minuutjes rijden en dan zitten we al in Duitsland, dus ook dat hoort een beetje tot ‘mijn eigen regio’. Onlangs ging ik samen met Jasper en Madame een middag naar de dierentuin in Nordhorn. We hebben hier zo’n ontzettend leuke middag gehad en besloten om deze gezellig af te sluiten bij Pier 99.

Pier 99 in Nordhorn

Pier 99 aan de Vechtesee in Nordhorn
Pier 99 ligt aan de Vechtesee in Nordhorn; een mooi meer, dichtbij het centrum. Hier is van alles te doen en worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo kun je hier bijvoorbeeld bootjes of waterfietsen huren, hartstikke leuk!

Bij Pier 99 doen ze er alles aan om jou het gevoel te geven alsof je aan het strand bent. Je hebt een mooi uitzicht over het meer, het terras aan de zijkant ligt vol met zand en ze hebben er van die gezellige strandhuisjes staan. Erg leuk!

Lees ook: Winkelen, spelen in het Stadtpark en waterfietsen in Nordhorn

Pier 99 in Nordhorn

Lees ook: Over de grens – Tierpark Nordhorn

Lekker eten en drinken
Wij besloten dus om onze middag in de dierentuin af te sluiten bij Pier 99. We zaten eerst lekker buiten op het terras met een drankje (Ananasschorle – ananassap met spa-rood; heeeerlijk!) en gingen vervolgens naar binnen om te eten. Ik had een lekkere pasta en Jasper koos natuurlijk voor een schnitzel. Want wat is nou een bezoekje aan Duitsland, zonder braadworst of schnitzel!? 😉

Kleine opmerking: je moet hier niet naartoe gaan als je haast hebt. Het is hier vrijwel altijd druk en de bediening is helaas een stuk minder snel dan je zou verwachten. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken!

Pier 99 in Nordhorn

Praktische informatie
Je vindt Pier 99 aan de Heseper Weg 40 in Nordhorn. Zij zijn dagelijks geopend van 07.00 uur tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.00 uur. Regelmatig worden hier leuke events, met of zonder livemuziek, georganiseerd. Hou vooral de website in de gaten!

 

2 Comments
 • Maxime

  Wat een gezellig plaatsje! Zo’n fijne beachbar, lijkt me!

  • Maud

   Dat is het zeker! Erg leuk om hier eens naar toe te gaan.. Nordhorn is sowieso erg leuk!

Leave a Reply