België

Accommodatie: Novotel Mechelen Centrum

  • By
  • 9 maart 2017
  • Sticky
Novotel Mechelen Centrum

Ons weekendje Mechelen zit er helaas alweer op. Mechelen is een prachtige stad en we hebben hier een paar fijne dagen gehad. In een eerder artikel kon je al lezen dat ik soms best wel een beetje een luxepaard ben. Als we ergens gaan overnachten, kies ik vaak graag net voor dat kleine beetje extra. Tijdens ons weekendje in Mechelen verbleven we in Novotel Mechelen Centrum, een fijne accommodatie!

Novotel Mechelen Centrum ligt in het centrum van Mechelen en een goede uitvalsbasis om de stad te ontdekken. Bij het inchecken vond ik het al een leuk hotel. Nadat we klaar waren met inchecken en Madame netjes en geduldig had gewacht, mocht ze een klein cadeautje uitzoeken en kreeg ze een echte Mechelen-tas vol met informatie voor kinderen. Welkom in Mechelen!

Novotel Mechelen Centrum

Toen we op de kamer kwamen, stond het babybedje voor Madame al klaar. Terwijl wij de spullen dropten, checkte Fenne even of de badkamer wel goed genoeg was, hihi! 😉 De kamer was netjes en vooral erg ruim opgezet. Zelfs als het babybedje er bij in staan, is er nog genoeg ruimte in de kamer. Wat fijn!

Een ruime lobby, een gezellige bar en een speelhoek
Ons dochtertje slaapt ‘s middags nog en ligt ook ‘s avonds weer lekker op tijd in bed. Doordat we met z’n drietjes op één kamer liggen, is het wel fijn dat de rest van het hotel ook voorzien is van iets extra’s. Bij Novotel Mechelen is daar voldoende rekening mee gehouden. ‘s Avonds zaten wij in de ruime lobby, maar er was ook een gezellige bar aanwezig. Verstopt onder de trap vonden we ook nog een speelhoekje voor onze Madame, zodat ze tussen het slenteren en sjouwen door ook nog even lekker kon spelen. Op de vijfde verdieping vind je ook nog een fitnessruimte en een sauna.

Novotel Mechelen Centrum

I love hotel-ontbijtjes!
Voor iemand die nieuw is op mijn blog en/of mij (nog) niet zo goed kent.. Ik ben gek op hotelontbijtjes! Wanneer we gaan inchecken, ben ik al nieuwsgierig naar het ontbijt van de volgende dag. Hoe uitgebreider het ontbijt is, hoe leuker ik het hotel uiteindelijk vind, hihi. Bij Novotel Mechelen was het ontbijt uitgebreid én erg lekker!

‘s Morgens vroeg genoten we van verschillende broodjes, zoet en hartig beleg. Er was natuurlijk ook iets warms: lekkere eitjes, worstjes, bacon en American pancakes! Voor wie toch liever iets gezonder eet was er yoghurt, fruit, muesli en zelfs een stukje met diverse soorten superfood.

Novotel Mechelen Centrum

Novotel Mechelen Centrum

Praktische informatie
Je vindt Novotel Mechelen Centrum aan de Van Beethovenstraat 1 in Mechelen. Het hotel beschikt (helaas) niet over een eigen parkeergelegenheid, maar tegen betaling zijn er verschillende parkeergarages in de buurt.

Wil je meer informatie over het hotel of de beschikbaarheid checken? Dat doe je op de website van Novotel Mechelen.

 

4 Comments
Leave a Reply