België

Het Minnewater in Brugge

  • By
  • 12 mei 2015
  • Sticky

Afgelopen zomer waren wij in Brugge en deze stad is een perfecte uitvalsbasis voor een (romantisch) weekendje weg. Eén van de meest romantische plekjes in Brugge is het Minnewater, grenzend aan het Begijnhof. Het Minnewater is een klein langwerpig meertje in het centrum van Brugge.

Het Minnewater in Brugge

Alleen de omgeving van Het Minnewater is al enorm romantisch en de vele zwanen op dit meertje maken dit beeld helemaal af. Niet voor niets is de Zwaan het symbool van Brugge (de zwaan is ook te vinden op de bonbons uit Brugge).

Wij besloten om het nog iets romantischer te maken. Wij hingen namelijk hier (in plaats van in Parijs) een hangslotje met onze namen aan een van de bruggen, hihi. Ooit wil ik nog eens terug naar Brugge en naar Het Minnewater, alleen al om te kijken of ons slotje er nog hangt. Misschien hebben wij mensen wel op een idee gebracht en hangen er nu meer slotjes 😉 Ik ben erg benieuwd.

Het Minnewater in Brugge

Je vindt Het Minnewater in Brugge aan het Wijngaardeplein 1. Overigens is het ook erg leuk om een rondvaarttocht te maken door de Brugse Reien. Je komt dan ook langs Het Minnewater.

No Comments
Leave a Reply