Wij gaan kamperen!

Had mij drie jaar geleden gezegd dat wij zouden gaan kamperen en ik had je compleet uitgelachen. Jasper en ik zijn allebei niet opgegroeid met slapen in een tent en we hebben er dus ook niet zoveel mee. Maar ik ben nogal goed in ‘een vooroordeel hebben’ en dus mag ik eigenlijk geen mening hebben. Drie jaar geleden vond ik All Inclusive vakanties en vakantieparken ook niks en ook dat hebben we ondertussen al meerdere keren gedaan. 😉 De hoogste tijd om wederom weer eens niet iets nieuws te proberen. Mama zijn doet gekke dingen met je! Met mij tenminste wel, haha!

plog Kos

Niet bekend met het campingleven!
Dat we niet zijn opgegroeid met slapen in een tent, wil in principe nog niet zeggen dat we ook geen campings gewend zijn. Maar ik moet eerlijk toegeven.. Ik ben echt geen campings gewend! Jasper volgens mij wel, toen hij nog een mini-Jasper was. Maar ik ken het dus écht niet. En om mij heen hoor ik iedereen dus altijd zeggen: ‘Maar een vakantie op de camping is zo leuk voor kinderen!’ En dus wordt het ook voor ons de hoogste tijd om het campingleven te ontdekken. Deze zomer gaan we namelijk sowieso naar twee campings! Shocking nieuws voor iedereen die ons een beetje kent! 😉

Rustig beginnen!
Er is nog geen paniek! Want we beginnen rustig hoor.. 😉 Eind juni gaan we naar een watersportcamping in Friesland. Hier slapen we nog een beetje zoals we dat gewend zijn en komt er bijvoorbeeld nog geen caravan of tent om de hoek kijken. We gaan daar slapen in een chalet en tóch genieten van het sfeertje op een camping. Ik kan alleen maar hopen dat het dan echt prachtig weer is!

Afbeelding komt van Shutterstock.

Maar dan.. In juli gaan we wederom een weekendje weg, óók weer naar een camping! Niet in Nederland dit keer, maar naar Duitsland. We gaan naar een camping bij Haddorfersee, net bij ons over de grens. En hiervoor ben ik al wel een klein beetje zenuwachtig.. 😉 Want dan gaan we wél slapen in een tent. Een grote ingerichte safaritent, dat wel.. Maar een tent is een tent natuurlijk, haha!

Zo nieuwsgierig!
Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar onze ervaringen met het campingleven. Misschien is het (inderdaad) niet ons ding en gaan we voorlopig niet weer.. Maar misschien vinden we het ook wel ontzettend leuk en gaan we volgend jaar naar de camping in Italië ofzo! 😉 Haha. Spannend!

 

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

6 thoughts on “Wij gaan kamperen!

    1. Dat is ook een hele luxe manier van kamperen natuurlijk! Ik ben erg nieuwsgierig naar onze avonturen.. Leuk om te horen dat jij het altijd zo leuk hebt gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *