Overig

Welkom thuis lief zusje!

  • By
  • 5 augustus 2017
  • Sticky
Alaska

Bijna een jaar geleden schreef ik een afscheidsbrief aan mijn zusje. Ze ging voor vier maanden cruisen over de Middellandse Zee, om daar heel veel mooie ervaringen op te doen. Ze zag zo’n 20 verschillende steden, ontmoette een hele leuke jongen en deed heel veel werkervaring op. Kortom: een groot avontuur! Maar in april begon zij een nog veel groter avontuur.. Ze ging weer vier maanden cruisen, maar nu ging ze naar f*cking Alaska!

Alaska
Afbeelding komt van Shutterstock.

Lees ook: Als je zusje naar Alaska gaat..

Terwijl wij genoten van een heerlijke vakantie op Ibiza, stapte zij op het vliegtuig naar Los Angeles om vanuit daar naar Mexico, San Fransisco, Canada en Alaska te gaan. Ik vond het zo gek om afscheid van haar te nemen, terwijl ze hier nog was.. Maar aangezien wij naar Ibiza gingen, had ik niet geen andere keuze. Hoewel ik het voor haar ontzettend leuk vond, was ik zelf zo verdrietig!

Mijn zusje zat letterlijk aan de andere kant van de wereld!
Mijn zusje zat tijdens de laatste maanden van mijn zwangerschap letterlijk aan de andere kant van de wereld. Op sommige momenten heb ik haar echt enorm gemist! Niet alleen om de gezelligheid, maar ook omdat het soms gewoon heel praktisch zou zijn als ze wel in de buurt zou zijn, hihi.

En terwijl ik zat te genieten van mijn enorm grote roze wolk, was zij hard aan het werk op dat mooie cruiseschip. Soms had ik momenten dat ik het niet leuk vond dat iemand anders Saar eerder had gezien (in real life, Facetime telt niet) dan zij. Daarnaast heeft ze niet alleen mijn zwangerschap en dingen van Saar gemist, maar natuurlijk ook heel veel van Fenne! Toen ze weg ging, kon Fenne nog niet praten in zinnetjes.. En nu kletst ze ons de oren van de kop af. 😉 In die paar maanden tijd is ze echt veranderd van een dreumes tot een (eigenwijze) peuter!

Maar nu komt ze weer in huis!
Hoe ontzettend leuk is het dat ze nu EIN-DE-LIJK weer in huis komt! ❤️ Morgenochtend landt ze op Schiphol.. Mijn ouders halen haar op en daarna komt ze (natuurlijk) meteen bij ons. Ik kan niet wachten tot ze weer terug is!

 

Meer lezen over de cruise-avonturen van mijn zusje?

No Comments
Leave a Reply