Tips voor een origineel verjaardagcadeau

Ik vind verjaardagcadeau’s elke keer weer verschrikkelijk. In de weken voor mijn verjaardag heb ik geen idee wat ik voor mijn verjaardag wil. Als vriendinnen dan vragen wat ik voor mijn verjaardag wil, kom ik niet verder dan ‘een bon van de… [vul in]’. De rest van het jaar, en dan vooral in de weken net na mijn verjaardag, kom ik opeens allemaal leuke dingen tegen die ik wel voor mijn verjaardag zou willen..

verjaardagscadeau
Afbeelding komt van Shutterstock.

Maar ook een (origineel) verjaardagscadeau voor een ander bedenken vind ik verschrikkelijk. Zelf ben ik gek op eten & drinken, dus ik vind het leuk om mensen bijvoorbeeld mee uit lunchen te nemen of te trakteren op een High Tea. Maar het nadeel is dan vaak dat ik op een verjaardag vaak met een saai kaartje aan kom, waar mijn uitnodiging op staat.. En toch vind ik het veel leuker om wél met een origineel cadeau aan te komen! En daarmee bedoel ik dus niet een bos bloemen, een fles wijn of een douchesetje. 😉

Grappige gadgets en onnodige spulletjes
Ik ben gek op spulletjes die ik eigenlijk niet echt nodig heb.. Iets leuks om ons huis op te fleuren of juist een grappige gadget.  Onlangs bestelde ik voor mezelf weer spulletjes die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb, hihi. Zoals twee borden met een hele toffe dierenprint erop en een mini kruidentuintje voor binnen. En juist die spulletjes zijn natuurlijk ook erg leuk als verjaardagscadeau!

verjaardagscadeau

Tips voor een origineel verjaardagscadeau
Wil jij ook niet meer aankomen met een bosje bloemen of een fles wijn? Met deze tips vind je vast een origineel verjaardagscadeau!

  • Bepaal je budget. Een leuk verjaardagscadeau hoeft niet altijd duur te zijn.
  • Voor wie is het cadeau?
  • Wat zijn zijn/haar hobby’s? En kun je hier iets leuks op verzinnen?
  • Denk ook aan andere dingen, zoals herinneringen van vroeger of juist gebeurtenissen in de toekomst (trouwen, kindje krijgen, huis kopen) etc.
  • Wil je een serieus verjaardagscadeau geven of wil je er juist een grapje van maken?

Heb jij nog meer tips?
Heb jij nog meer tips voor een leuk en origineel verjaardagscadeau? Wat vind jij altijd leuk om te geven? Of belangrijker nog.. Wat vind jij leuk om te krijgen? 😉

 

Lees nog een paar tips voor een verjaardagscadeau:

 

Sharing is caring!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

1 thought on “Tips voor een origineel verjaardagcadeau

  1. Samen iets leuks doen, vind ik altijd goed. Het klinkt een beetje stom, maar ik hou tegenwoordig ook een lijstje bij met dingen die ik zou kunnen vragen en een lijstje met cadeau-ideeën van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *