Overig

Tip: de Papertime werkplanner

  • By
  • 1 oktober 2017
  • Sticky
Papertime werkplanner

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel schreef over de honderden lijstjes die ik gebruik. Zowel op mijn blog als op social media kreeg ik hier heel veel leuke reacties op; het is voor velen zo herkenbaar! Niet veel later kreeg ik van Marloes -als een van de eerste- een hele handige planner opgestuurd. De Papertime werkplanner!

Papertime werkplanner

Lees ook: Lijstjes lijstjes lijstjes..

Plannen!
Ik plan vrijwel alles; hoe de dag er thuis uit ziet bijvoorbeeld, maar ook welke blogartikelen ik online wil hebben. Met de papertime werkplanner is dat ideaal! De werkplanner is te gebruiken als weekplanner en notitieboek, maar ook als agenda en social media planner.

Wat ik zo fijn vind aan de papertime werkplanner is dat je zelf de dagen kunt invullen. Veel agenda’s zijn standaard voor het hele jaar. Maar met deze planner kun je zelf bepalen wanneer je deze wilt gebruiken, zonder dat je heel veel lege pagina’s hebt. Ga je drie weken op vakantie en heb je dus geen werkplanning? Dan gebruik je ‘m gewoon niet! Ik vind ‘t ideaal!

Papertime werkplanner

Hoe ik de papertime werkplanner gebruik..
Ik vind de papertime werkplanner ontzettend handig ingedeeld! Er zijn aparte stukjes voor To do’s werk, To do’s thuis, Aantekeningen, 10 minuten projecten, prioriteiten, contactmomentjes en social media.

Ik gebruik deze werkplanner zowel voor mijn privé-leven als mijn blog-leven. 🙂 Zo schrijf ik op welke blogartikelen ik wil schrijven en wat mijn (blog-)prioriteiten zijn. Maar ik schrijf ook de afspraken van mijn dag op, zoals een bezoekje naar het consultatiebureau of een verjaardag van een vriendin.

Achterin de werkplanner zit nog extra ruimte voor een social media planning per maand, notities en stickervellen. Ideaal; want met deze stickers kun je bepaalde prioriteiten nog beter uitlichten. Ook fijn: er zit een blokje bij met extra inklikbare pagina’s met to do lijstjes en een dagplanning. Daarnaast zijn er diverse losse navullingen te koop.

Praktische informatie + kortingscode!
De werkplanner is te bestellen op de website van Papertime werkplanner. Met de kortingscode maudgeniet10 krijg je maar liefst 10% korting op jouw bestelling.* Daarnaast is de werkplanner ook te verkrijgen in diverse boekhandels en via Bol.com.

* De korting is geldig als je minimaal de planner bestelt. Bestel je meer dan de planner? Dan krijg je korting op jouw volledige aankoop. De korting is geldig tot en met 8 oktober 2017. Deze code is alleen geldig op www.paper-time.nl.

 

No Comments
Leave a Reply