Overig

Tip: de Papertime werkplanner | De ideale planner voor ondernemers en drukke moeders!

 • By
 • 19 september 2019
 • Sticky
Papertime werkplanner - Maudgeniet.nl

Ik leef met lijstjes. Boodschappenlijtjes, to do lists, niet vergeten lijstjes, blog inspiratie lijstjes en nog veel meer. Aan de ene kant zorgt dat voor veel onrust in mijn hoofd, terwijl dat ook juist weer voor overzicht kan zorgen. Tijdens mijn Burn Out heb ik zo min mogelijk geleefd met lijstjes, omdat even helemaal niks meer moest. Dat was ook best even fijn. Maar nu mijn leventje langzaam aan weer een klein beetje normaal wordt, vind ik het ook fijn om weer te plannen en een overzicht te hebben. Daar gebruik ik nu de Papertime werkplanner voor!

Plannen!

Voor mijn Burn Out plande ik álles wat ik deed, maar nu besef ik ook dat ik altijd veel te veel gepland heb. Om een overzicht te houden gebruik ik de Papertime werkplanner. Niet alleen om items te noteren die ik niet mag vergeten en waar ik me graag op wil focussen, maar ook om te zien dat mijn week niet te snel te druk wordt.

Ik plan vrijwel alles; hoe de dag er thuis uit ziet bijvoorbeeld, maar ook welke blogartikelen ik online wil hebben. Met de papertime werkplanner is dat ideaal! De werkplanner is te gebruiken als weekplanner en notitieboek, maar ook als agenda en social media planner.

Wat ik zo fijn vind aan de papertime werkplanner is dat je zelf de dagen kunt invullen. Veel agenda’s zijn standaard voor het hele jaar. Maar met deze planner kun je zelf bepalen wanneer je deze wilt gebruiken, zonder dat je heel veel lege pagina’s hebt. Ga je drie weken op vakantie en heb je dus geen werkplanning? Dan gebruik je ‘m gewoon niet! Ik vind ‘t ideaal!

Hoe ik de papertime werkplanner gebruik..

Ik vind de papertime werkplanner ontzettend handig ingedeeld! Er zijn aparte stukjes voor To do’s werk, To do’s thuis, Aantekeningen, 10 minuten taken, focus per dag en per week en social media.

Ik gebruik de Papertime werkplanner zowel voor mijn privé-leven als mijn blog-leven. 🙂 Zo schrijf ik op welke blogartikelen ik wil schrijven en wat mijn (blog-)prioriteiten zijn. Maar ik schrijf ook de afspraken van mijn dag op, zoals een bezoekje naar het consultatiebureau, een verjaardag van een vriendin, de yoga-les of als Fenne een vrije dag heeft van school.

In de Papertime werkplanner zijn ook mogelijkheden om de doelen per jaar of kwartaal op te schrijven. Zo kun je kort en krachtig opschrijven waar je op wilt focussen en hoe je het wilt aanpakken. Daar worden ook slimme vragen bij gesteld, zoals: ‘Wie kan jou helpen?, Wat zijn belangrijke gebeurtenissen dit kwartaal?, Wat is de beloning als je dit hebt bereikt?‘ Achterin de werkplanner zit nog extra ruimte voor een social media planning per maand en is er ruimte voor notities. Ook fijn: er zit een blokje bij met extra inklikbare pagina’s met to do lijstjes en een dagplanning. Daarnaast zijn er diverse losse navullingen en sticker-sets te koop. Dat de planner mooi roze is en verwerkt is in een soort drieluik ringbang maakt het natuurlijk helemaal af. Ik ben fan!

Praktische informatie + kortingscode!

De werkplanner kost € 29,95 en is te bestellen op de website van Papertime werkplanner. Met de kortingscode MAUDGENIET ontvang je een gratis notitieboek bij de werkplanner.* Daarnaast is de werkplanner ook te verkrijgen in diverse boekhandels en via Bol.com.

* Om zowel de Papertime werkplanner als het notitieboek te ontvangen voeg je beide artikelen toe aan de winkelwagen. Gebruik dan bij het afrekenen de code MAUDGENIET en de prijs van het notitieboek wordt verrekend. De korting is geldig tot en met 12 oktober 2019. Deze code is alleen geldig op www.paper-time.nl en dus niet via Bol.com.

Papertime werkplanner - Maudgeniet.nl

Ik kreeg de Papertime werkplanner opgestuurd ter review. Ik schrijf geen artikelen die niet passen bij mij of Maudgeniet.nl.

2 Comments
 • Heidi Hammers-Mulder

  Wauw, wat een mooie planner! Precies wat ik zocht, qua inhoud. De kleur had ik, eerlijk is eerlijk, liever anders gehad maar daar is mee te leven
  En dan ook nog zo een mooie aanbieding erbij! Ik heb er direct gebruik van gemaakt. Dankjewel voor je blog hierover!

  • Maud

   Super tof Heidi!! Ik hoop dat je er veel plezier van hebt! 🙂

Leave a Reply