Overig

Sporten met een personal trainer..

  • By
  • 5 oktober 2017
  • Sticky
Sporten met HELD - Maudgeniet.nl

Oh jeetje, ik kan het zelf nog niet geloven.. Maar heel binnenkort begin ik weer met sporten! En niet zomaar sporten.. Ik ga het meteen goed aanpakken. Want ik ga maar liefst 12 weken lang trainen met een Personal Trainer. OMG!

Het is alweer zo lang geleden!
Voor mij is het dus al ruim 2,5 jaar (!) geleden dat ik voor het laatst gesport heb. Achter losgeslagen peuters aanrennen heb ik voor het gemak maar even niet meegerekend. 😉 Voordat ik zwanger was van Fenne ging ik zo’n 2 a 3 keer per week naar de sportschool. Dit heb ik volgehouden totdat ik ongeveer 28 weken zwanger was en die dikke buik behoorlijk in de weg kwam te zitten. Toen ik na die zwangerschap weer mocht sporten, kreeg ik voor mijn gevoel niet genoeg begeleiding op de sportschool. Niemand kon mij daar vertellen welke oefeningen nou wel of niet goed waren voor mijn net-bevallen lichaam. En voordat ik het wist had ik mijn abonnement opgezegd en ben daarna nooit meer geweest. Shame on me!

Sporten met HELD - Maudgeniet.nl

En nu gaan we dus wel weer beginnen..
En nu is het moment aangebroken dat ik heb besloten om het sporten wel weer op te pakken. Ik weet nog dat ik destijds nooit zin had om te sporten, ik ben gewoon écht niet sportief aangelegd. Maar achteraf was ik altijd ontzettend blij dat ik wel gegaan was. En eerlijk toegegeven; ook deze keer zie ik er best wel een klein beetje tegen op. Maar ik weet zeker dat ik straks supertrots ga zijn op mezelf, hihi.

Sporten met een personal trainer.. Waarom!?
Ik ga dus sporten met een personal trainer. Iemand die mij 1x per week steunt, pusht en vertelt wat wel en niet goed is voor mijn net-bevallen lichaam. 🙂 Samen gaan we mijn doelstellingen bepalen en kijken hoe we dit het beste kunnen halen. Dit gaan we doen met trainingen (1x met een PT en 1x zelf sporten, maar ook met voeding. Zo spannend!

Waarom kies ik dan voor een personal trainer? Het is namelijk absoluut niet mijn bedoeling om af te vallen, met mijn gewicht is niks mis. Ik hoef nog maar een halve kilo en dan zit ik alweer op mijn gewicht van voor de zwangerschap. Tuurlijk wil ik wel wat ‘strakker’ zijn, maar ik wil me vooral weer fijn, fit en gezond voelen.

Een paar weken voordat ik met zwangerschapsverlof ging werd het mij allemaal eventjes te veel. Ik had even het gevoel dat ik alles ‘moest’. Dit kwam natuurlijk deels door al die gierende hormonen, maar ook omdat ik geen rust kon vinden en vooral niks wilde missen. Door te sporten met een personal trainer hoop ik weer een beetje rust en regelmaat te kunnen vinden. Want soms vind ik het behoorlijk pittig om alles te combineren: een leuke en lieve mama zijn, gezond eten op tafel zetten, het huis schoon houden, drie dagen per week werken, een blog bijhouden, een sociaal leven hebben en dan ook nog sporten om fit te blijven.

Sporten met HELD - Maudgeniet.nl

Ik ben er van overtuigd dat ik er samen met mijn personal trainer wel uit ga komen. Sterker nog: dat ik sporten straks gewoon weer leuk ga vinden! Ik ben ontzettend benieuwd naar dit traject van maar liefst 12 weken! Maar dat ik nu een enorme stok achter de deur heb, dat is een ding wat zeker is. 😉

Wil jij ook sporten met een personal trainer?
Dat kan bij HELD Personal Training in Oldenzaal. Samen met jou stellen zij een doel en gaan ze alles uit de kast halen om dit doel met jou te bereiken. Meer informatie vind je op de website van HELD.

 

2 Comments
  • Stephanie

    Whoop!! Jij gaat straks met gemak alle ballen hoog houden met je blokjesbuik!

  • Marcella

    Zó benieuwd naar je ervaringen!!

Leave a Reply