Overig

Persoonlijk: hoe gaat het nu met ons?

 • By
 • 19 augustus 2017
 • Sticky
Maudgeniet.nl update

Ik heb altijd gezegd dat ik niet ons hele privé-leven en alle mijlpalen van de kindjes ga delen op mijn blog. Maar sinds de geboorte van Saar krijg ik regelmatig vragen hoe het met haar gaat, hoe Fenne als grote zus reageert en hoe ik me voel. Toch maar even een persoonlijk artikel dus! 😉

Een enorme roze wolk!
Op dit moment is Saar ruim een maand oud en het gaat hartstikke goed. Tijdens de kraamweek zat ik op een enorme roze wolk.. Tijdens de zwangerschap was ik er helemaal van overtuigd dat we een jongentje zouden krijgen. Ik kon dan ook nauwelijks geloven dat we nu twee meisjes hadden en ik was (en ben nog steeds!) zo ontzettend TROTS op hen.

Welkom Saar!

Lees ook: Leven op een grote roze wolk in de kraamweek!

Hoe gaat het met mij?
Na de kraamweek ging Jasper weer aan het werk en probeerden we met z’n viertjes een ritme te zoeken. Eerder zag ik ons altijd als ‘een stel met een kind’ en nu zijn we opeens echt ‘een gezin’ geworden. Ik moet toegeven dat ik het af en toe behoorlijk pittig vond om voor ons alle vier een passend ritme te vinden. Even snel boodschappen doen lijkt soms op een complete volksverhuizing.. Borstvoeding geven vind ik prachtig om te doen, maar soms ook best wel zwaar. En ik moest echt even wennen aan de aandacht verdelen tussen de meisjes. De eerste weken zat ik natuurlijk heel veel thuis en ook daar moest ik even aan wennen. Ondertussen zijn we weer regelmatig een dagje weg geweest en dat voelt goed!

Verder kan ik zeggen dat ik best relaxed ben en me ook heel goed voel. Ik had het geluk dat ik een paar dagen na de bevalling mijn eigen kleren al weer aan kon. Zo fijn, want ik was die positiekleding echt helemaal zat, hihi! Ik hoef zelfs ‘nog maar’ 1,5 kilo en dan zit ik weer op mijn oude gewicht. Toch vond ik het leuk om een paar nieuwe kleren te kopen. Fijn dat ik iets mocht uitzoeken bij Sans-online.nl! Daar keek ik eerst bij de jurken, maar ik besloot toch om te kiezen voor een nieuwe broek en een paar t-shirts. Fijn! Eigenlijk gaat het gewoon hartstikke goed met ons; we hebben zelfs alweer een vakantie geboekt!

Bron afbeelding.

Hoe gaat het met Fenne als grote zus?
Met Fenne gaat het ontzettend goed! Vanaf het eerste moment was ze een hele lieve grote zus voor Saar en wil ze haar steeds kusjes geven, aaien of een handje geven. Als Saar in de box ligt en huilt, loopt ze er meteen naar toe. Zo lief! De eerste dagen moest ze natuurlijk wel even wennen en snapte ze er nog niet zo veel van. Ze was echt even ‘uit haar doen’ en wilde ‘s avonds bijvoorbeeld niet meer slapen. Ondertussen is ze er aan gewend en zit ze zelf ook weer -zo goed als- in haar ritme. 

Maudgeniet.nl update

En hoe gaat het met Saar?
Met Saar gaat het ook goed! Ze is heel rustig en tevreden. Ze groeit als kool en slaapt ontzettend veel. ‘s Nachts hoeven we er vaak maar een keer uit voor een voeding en soms ook helemaal niet. Wat een luxe!

Jasper zit op dit moment met drie dames in huis, wat een gezelligheid! 😉

Blijf ons volgen!
Op Instagram laat ik regelmatig een kijkje bij ons achter de schermen zien.. Hier zie je onder andere hoe onze dagjes uit er uit zien en daar laat ik straks natuurlijk ook van alles over onze vakantie zien!

 

3 Comments
 • Luana

  Laatste keer dat ik je zag, vond ik dat je er lekker relaxet bij zat. Stralend als een mama, maar genietend in het leven. Mooi om te zien, en complimenten op je blogs!

  • Maud

   Aaah, wat een lieve reactie Luana! Dankjewel! <3 xxxx

 • Marcella

  Fijn dat het zo goed gaat Maud! Je straalt op de foto’s die ik van je zie. Dat is zo mooi! <3

Leave a Reply