Nieuwe website online: Grensbelevenis.nl!

Wij vinden het heerlijk om regelmatig op pad te gaan en de leukste plekjes te ontdekken. Zelf wonen we op een paar kilometer afstand van de Duitse grens en daardoor gaan we ook regelmatig ‘even naar het buitenland’. Het zal je vast niet ontgaan zijn.. Afgelopen zomer zijn we uiteraard ook behoorlijk veel op pad geweest. We gingen regelmatig een dagje weg en een aantal daarvan waren vlak over de grens. We ontdekten mooie plekjes in Duitsland, waaronder prachtige dierentuinen, een zwembad en een traditionele veemarkt!

Grensbelevenis.nl - Maudgeniet.nl

Lees meer over mijn avonturen over de grens!

Blogger bij Grensbelevenis.nl
Ik ging voornamelijk op pad met mijn gezin. Fenne vond vooral de dierentuinen he-le-maal geweldig. Maar ik ging ook op pad met mijn moeder en zusje. Wat hebben we gezellige dagen gehad! Deze tripjes stonden vrijwel allemaal in het teken van de nieuwe website Grensbelevenis.nl. Want ik schrijf niet alleen op Maudgeniet.nl over de leukste plekjes, maar sinds kort dus ook voor deze site. Leuk!

Over Grensbelevenis.nl
Het is nog niet zolang geleden dat de website Grensbelevenis.nl online is gegaan. Op deze website vind je allerlei leuke belevenissen vlak over de grens met Duitsland. Van leuke dagjes uit voor het gezin tot mooie plekjes, bijzondere hotels en gezellige steden om te winkelen. Kortom: als je op zoek bent naar een leuke activiteit of een gezellig dagje uit in Duitsland, dan ben je bij Grensbelevenis.nl op de juiste plek voor inspiratie!

Ook de komende tijd zal ik nog een paar keer op pad gaan voor deze website. Ik vind het ontzettend leuk om de mooiste plekjes in Duitsland op te zoeken en deze plekjes vervolgens ook te delen met duizenden lezers. Hopelijk kan ik hiermee veel mensen inspireren!

Ga jij wel eens een dagje uit vlak over de grens?

 

Leuke plekjes over de grens:

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

1 thought on “Nieuwe website online: Grensbelevenis.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *