Overig

Persoonlijk: En toen kwam de man met de hamer..

 • By
 • 26 februari 2019
 • Sticky
Maudgeniet.nl / Burn Out

Vooral op Instagram kreeg ik de laatste dagen lieve berichtjes; of alles wel goed ging, ik was zo weinig online, plaats bijna geen foto’s en stories meer.. Gaat alles wel goed? Zo ontzettend lief om die berichtjes te krijgen, dat mensen die ik in real life niet ken zich toch stiekem een beetje zorgen maken om mij. Dus de hoogste tijd voor een korte update..

De man met de hamer..

Ik zag hem al een hele tijd achter mij aan lopen. De ene keer heel ver in de verte, de andere keer maar een klein stukje van mij vandaan. Maar dat hij echt zo dichtbij zou komen, dat had ik niet verwacht.. Dat overkomt mij toch niet!? En toch was hij daar dan.. De man met de hamer.

De laatste weken (maanden!) waren druk voor mij, niet zo zeer qua werk of qua opdrachten voor mijn blog.. Maar het was erg druk in mijn hoofd: honderden ideeën, zoveel dingen die ik wilde doen, die ik ‘móest’ doen van mezelf.. Op het werk, in huis, met de kindjes op pad, sporten, afspreken met vriendinnen, etc. etc. Maar voor mijn gevoel was er veel te weinig tijd en daarbij had ik ook te weinig energie.. En toch ging ik door, ik móest door.. Totdat het dus even niet meer lukt.  Ondanks dat ik wist dat ik even rust nodig had, was het toch een verrassing voor mij.. Ontkenningsfase? Bord voor mijn kop? Ik heb geen idee..

En nu?

Op dit moment wil ik er eigenlijk niet te veel over kwijt, ik heb namelijk zelf nog helemaal geen idee wat me overkomt. Wel weet ik dat het voor nu heel belangrijk om mijn rust te nemen en ik ben er ondertussen ook achter gekomen dat rust nemen behoorlijk moeilijk is voor mij. Hoe het er de komende weken verder uit gaan zien, ik heb echt nog geen idee.. Hoewel ik van de psycholoog leuke dingen moet doen (en bloggen daar écht toe behoort!), voelt dat voor mij nog niet oké. Met name naar mijn werk en mijn collega’s toe voelt het niet eerlijk om leuke dingen te doen, te bloggen, etc. etc. Eerst maar eens even rust creëren in mijn koppie en dan zie ik het wel weer verder.

Uiteraard komen er nog wel een aantal blogs online de komende tijd, want ik heb nog behoorlijk wat leuke artikelen in concepten staan die klaar staan om online gegooid te worden. Onder andere over een vakantiepark, over klei, een speelbos, een recept en meer.. Maar de frequentie van de artikelen zal voorlopig een heel stukje lager liggen….

Dankjewel voor jullie lieve berichtjes!

To be continued…
8 Comments
 • Marcella Molenaar

  Denk vooral goed om jezelf lieve Maud. Er is er maar eentje van jou en je moet nog hééél lang mee natuurlijk! X

 • Bertine

  Oh he, vervelend! Ik hoop dat je toch rustig aan kunt doen en goed de tijd neemt voor jezelf! Take care x

 • Chantal

  Lieve Maud! Veel beterschap. Nem en tijd en je rust.
  Zet jezelf even op de eerste plaats. Xxx een volger uit zuid Limburg

 • Anne

  Ahhh Maud!! Wat een confrontatie.. Goed dat je het inziet en rust nemen is nu heeel belangrijk! Die artikelen komen wel, niemand zal je vergeten. Jij en je man/kindjes zijn nu even belangrijker. Ik hoop dat je heel veel kan genieten van het weer in deze dagen! Dikke kus.

 • Mariska

  Het enige wat “moet” is lief zijn voor jezelf!! Voel je
  niet schuldig. Knuffel lekker met je kindjes en man.
  Ik ken het fenomeen..super lastig maar je komt er beter uit.
  Stapje voor stapje. Niets willen forceren. Geniet van de
  mooie dingen om je heen. En zondag lekker dansen tijdens
  de optocht liefs

 • Yvonne

  Ow hè, bah. Dat is niet tof. Denk goed om jezelf, neem de rust die je blijkbaar nodig hebt.. dan komt de rest vanzelf wel weer!

 • Denise

  Hè, wat naar, ik weet wat het is. Sterkte Maud!!

 • Denise

  Van Maudgeniet naar Maudevenniet gaan is best moeilijk te accepteren, maar als het op is is het op. Het komt wel weer terug, met kleine stapjes. Neem je tijd, ga lekker veel naar buiten en blijf ondertussen (op een laag pitje) doen wat je leuk vindt, dat is belangrijk.

Leave a Reply