Lijstjes lijstjes lijstjes..

Een tijdje geleden kwam ik een tweet tegen van Jessica van Cornersoftheworld.nl. Daarin vertelde zij dat ze o-ve-ral lijstjes voor gebruikt en compleet in de stress raakt als ze een lijstje kwijt raakt.. Dit was ontzettend herkenbaar voor mij en waarschijnlijk voor vele anderen.. De hoogste tijd om mijn lijstjes-stress eens met jullie te delen! Want ik gebruik echt overal lijstjes voor, het is verschrikkelijk!

Een notitieboek voor mijn blog
Voor mijn blog heb ik een compleet notitieboek waar ik echt alles in op schrijf. Inspiratie voor nieuwe artikelen, foto’s die ik nog moet maken, artikelen die ik wil verbeteren en herschrijven, een planning van de artikelen, uitstapjes die ik deze zomer nog wil doen en ga zo maar door!

Lijstjes

Lijstjes in mijn telefoon
Oh ja hoor.. De Notitie-app in mijn iPhone wordt bijna dagelijks gebruikt. Hier noteer ik boeken die ik nog wil lezen, series op Netflix die ik nog wil kijken, webshops die ik niet wil vergeten en ons lijstje met babynamen staat er ook nog in!

To do’s voor thuis
Door het huis liggen ook vaak lijstjes. Uiteraard het boodschappenlijstje, maar ook een lijstje met ‘dingen uit de stad‘ die ik nog nodig heb, huishoudelijke taken die ik die dag wil afronden en niet mag vergeten, de baby to do list en er lag bijvoorbeeld een lijstje met het budget voor ons #Projecttuin.

lijstjes
Afbeelding komt van Shutterstock.

Lijstjes op mijn werk
Ik vind het heerlijk dat ik nu zwangerschapsverlof heb! Maar als ik weer aan het werk ben, heb ik ook overal lijstjes liggen. Met name voor de taken die ik die dag wil doen en de dingen die ik niet mag vergeten!

Lijstjes voor de vakantie
Voordat we op vakantie gaan, ook al is het maar één nachtjeliggen er ook overal lijstjes. Dit is eigenlijk pas sinds we op vakantie gaan met Fenne. Ik ben zo bang dat ik iets belangrijks vergeet voor haar; een paklijst is dan ideaal!

 

Gebruik jij lijstjes?

Ik ben ontzettend benieuwd! Gebruik jij lijstjes? En zo ja.. Waarvoor allemaal? Raak jij ook in de stress als je een papiertje met to do’s kwijt raakt? 😉

 

Meer lijstjes:

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

4 thoughts on “Lijstjes lijstjes lijstjes..

  1. Ik gebruik heel veel lijstjes. In apps en notities op mijn telefoon heb ik onder andere to do-lijstjes, boodschappenlijstjes, een lijstje met wat ik volgende keer bij de Action moet kopen, cadeau-ideeën, lijstjes voor mijn vrijwilligerswerk. Dan heb ik ook nog allerlei papieren to do-lijsten rondzwerven, zowel thuis als op mijn werk. Ik vind het handig.

  2. Ik maak altijd lijstjes, zowel op het werk als thuis. Meestal zijn het to-do lijstjes. Af en toe komt er eens een themalijstje bij, zoals met de boeken die ik nog wil lezen. Het zijn vooral post-its en losse papiertjes. Als me iets te binnen schiet midden op de dag, zet ik het in mijn telefoon. Maar ik ben inmiddels ook begonnen met een Bullet-Journal, waar ik alles bij elkaar kan voegen. Ben benieuwd of dat gaat lukken :).

    1. Ik ben ook benieuwd naar Bullet-Journals, maar ben bang dat me dat uiteindelijk nog meer tijd gaat kosten. Ik zie overal alleen maar hele mooie exemplaren voorbij komen, waar ongetwijfeld uren werk in zit. Hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *