Eten Overig Ukkiegeniet

Healthy dreumes: gezond eten met Ella’s Kitchen!

 • By
 • 11 oktober 2016
 • Sticky
Ella's Kitchen

Het is al bijna een maand geleden dat de eerste Vettte Workshop plaats vond. Yvette nodigde mij hier toen voor uit en ik ben zó blij dat ik hier naar toe ben geweest. Hoewel ik gezonde voeding (voor Fenne) altijd al heel belangrijk vond, heeft deze workshop toch mijn ogen enorm geopend! In zoveel producten zit zo ontzettend veel troep, wat eigenlijk helemaal niet nodig is. Of weet jij wel wat ‘gemodificeerd tapioca’, ‘anthocyanen’, ‘natriumcitraat’ etc. allemaal betekent?

Ella's Kitchen

Lees ook: Vettt Workshop – Verpakkingen lezen

Een tijdje terug ontving ik een pakketje van Ella’s Kitchen met allemaal lekkere en gezonde tussendoortjes. Helaas niet voor mij, Fenne was de bofkont dit keer 😉 . Het pakketje zat vol met lekkers voor onze Madame, van een soort knijpfruitjes en smoothies tot de nieuwste smaken (Griekse) yoghurt en smikkelsticks. Deze tussendoortjes waren elke keer zo snel op!

Het leuke aan de voedingsproducten van Ella’s Kitchen is dat het geen toevoegingen bevat, zelfs geen water, suiker of zout! De ingrediënten zijn allemaal 100% biologisch en ze gebruiken echte fruit- of groentepurree. Ze willen graag dat hun voeding net zo voedzaam is als wanneer je het thuis zelf maakt. Ik heb de hapjes voor Fenne altijd zelf gemaakt en daar zelf ook geen gekkigheid aan toegevoegd, dus ik kan hier alleen maar achter staan! Wel vind ik het erg belangrijk dat ze veel vers fruit blijft eten. Fruit dat niet gepureerd is, maar gewoon lekker in stukjes 🙂 .. Daarom besloot ik de producten van Ella’s Kitchen alleen als extraatje te geven.

Ella's Kitchen

Het verhaal achter Ella’s Kitchen
Ella’s Kitchen is opgericht door Paul, vader van twee kinderen. Hij heeft Ella’s Kitchen opgericht, omdat zijn kinderen (en volgende generaties!) betere voeding wilde geven én ze wilde leren dat gezond eten heel leuk en cool kan zijn! Ze houden de producten lekker en simpel en zorgen er voor dat (kleine) kinderen het leuk vinden! Het is de bedoeling dat hierbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Bij Ella’s Kitchen maken ze niet alleen voedingsproducten. Ondertussen is er ook een kookboek op de markt gekomen. Deze is onder andere te koop bij Bol.com.

Ella's Kitchen

Praktische informatie
Ella’s Kitchen heeft voedingen voor baby’s en peuters, in de leeftijdscategorieën van 4+, 6+, 7+, 8+ en 12+ maanden. Behalve lekkere tussendoortjes hebben ze ook producten voor het ontbijt en avondeten. De producten zijn te koop bij Albert Heijn, Etos, Jumbo, Kruidvat, Marqt, Plus, Deen, Dekamarkt, Emté, Nettorama, Boni + Coop. Benieuwd geworden naar Ella’s Kitchen en de producten? Meer hierover vind je op de website!

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Je vindt hier alleen mijn persoonlijke mening. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta.

 

2 Comments
 • Lonneke Buijze

  Jaa! Hier nog een Ella fan.
  Ik geef het zelfs nog aan mijn oudere kinderen van 5 en 9 jaar als 10-uurtje voor school met een stuk fruit erbij. Ze vinden het heerlijk..

  • Maud

   Fijn toch!? Zolang ze het heerlijk vinden, lekker blijven geven!

Leave a Reply