Mijn eerste bestelling bij AliExpress (+ wishlist!)

Ik was al een hele tijd op zoek naar een leuk speelkleed voor Saar. Nou kan ik niet zeggen dat we die al nodig hebben, want Madame #2 is een enorme slaapkop en slaapt echt heel erg veel. Maar ik weet wel dat er een tijd komt dat ze gaat spelen en dan vind ik het fijn dat ze lekker op de grond kan liggen op een mooi kleed..

Na een hele lange zoektocht kwam ik vooral uit op speelkleden die honderden felle kleurtjes hebben en bijna allemaal met (lelijke) tierelantijntjes er aan. Ik kon echt nergens een kleed vinden die ik mooi vond én die betaalbaar was.. Zag ik eens een kleed die ik mooi vond, was het zo’n beetje € 100,-.. Totdat ik dus keek op AliExpress; hier vond ik zoveel leuke en betaalbare speelkleden!

Maar ik had al bij zoveel mensen het AliExpress-virus gezien.. 😉 Als je er eenmaal iets koopt, dan blijf je volgens mij bezig. En ik snap nu hoe het komt dat iedereen last heeft van dit ‘virus’, want ze hebben er zo veel leuke dingen!

Speelkleed Nijntje / AliExpress - Maudgeniet.nl

Baby Konijn Deken Speelkleed – US $ 11,33  Ik zie overigens dat de prijs alweer gestegen is, maar dan nog is het speelkleed nog steeds betaalbaar!

Ik kocht er dus een speelkleed. En niet zomaar eentje.. Nee hoor! Eentje met een Nijntje-design! Ik moest er ruim drie weken op wachten, maar vorige week kwam deze dan eindelijk! Ik moet eerlijk zeggen dat het materiaal mij een beetje tegen valt. Het is bijvoorbeeld niet lekker zacht, maar het is een beetje zo’n plastic stofje. Ik denk dat dat niet heel lekker ligt, maar het is wel makkelijk afneembaar. Dus dat is juist wel weer ideaal met een baby die regelmatig spuugt!

Oh oh.. En nu heb ik ook een wishlist!
Ik ben gelukkig nog niet ‘verslaafd’, maar ik moet toegeven dat ik nu wel regelmatig een kijkje neem op AliExpress. En ooooh; wat kom ik er veel leuke dingetjes tegen! Ondertussen heb ik stiekem al een enorme wishlist gecreëerd; met vooral heel veel dingetjes voor onze meisjes. Kijk je mee?

★ 1. Grof gebreide wol deken US $ 18,99 – 58,99 || ★ 2. Olifant kussen – US $ 14,93 ||
★ 3. Bijtring wasbeer – US $ 3,40 || ★ 4. Kniekousen vos sokken US $ 1,22 – 1,34 ||

AliExpress - Maudgeniet.nl

Gelukkig komen de feestdagen er aan en kan ik natuurlijk heel veel op mijn verlanglijstje zetten! En niet alleen op mijn lijstje, maar natuurlijk ook op het verlanglijstje van Fenne en Saar! Nu maar hopen dat ze allebei lief (genoeg) zijn geweest dit jaar… 😉

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

6 thoughts on “Mijn eerste bestelling bij AliExpress (+ wishlist!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *