Over Maud

Jooeee!

Ik ben Maud, 27 jaar en de meest trotse mama ter wereld!. Ik woon in het mooie Twente (Oldenzaal) met mijn vriend Jasper, ons lieve dochtertjes Fenne (mei 2015) en Saar (juli 2017) en onze hond Buddy. Op dit moment werk ik als marketing medewerker bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in kantoorartikelen. Vrijwel al mijn vrije tijd besteed ik aan mijn blog Maudgeniet.nl!

Fotoshoot in de herfst - Maudgeniet.nl

Over Maudgeniet.nl

Maudgeniet.nl is een platform voor mama’s die niet stil kunnen zitten. Ik ben erg gek op reizen, weekendjes weg, lekker (uit) eten, leuke dagjes uit en alles wat daarmee te maken heeft. Gelukkig valt dit allemaal goed met elkaar te combineren. Heerlijk om daar over te schrijven!

Met twee kleine kindjes wordt het vele reizen een stuk minder en schrijf ik over vrijwel alles waar ik van geniet. Bijvoorbeeld een goed boek, een kijkje achter de schermen, een fijn of handig product en natuurlijk ons gezinsleven. Daarnaast ga ik regelmatig op zoek naar de leukste plekjes in mijn eigen regio. Wij vinden het heerlijk om veel buiten te zijn; natuurlijk in de zomer met mooi weer, maar ook in de herfst en in de winter zijn we veel buiten te vinden.

Ik ga uiteraard heel graag op pad met mijn gezin. Maar ik vind het ook belangrijk om niet alleen maar mama te zijn, ik ben natuurlijk ook nog gewoon Maud! Daarom ga ik er ook regelmatig op uit zonder Jasper en de meisjes.

Samenwerken?

Op Maudgeniet.nl zijn er diverse mogelijkheden voor samenwerkingen. Ik schrijf graag over mijn ervaringen met accommodaties, bijzondere plekjes of fijne producten. Daarnaast vind ik het altijd leuk om winacties te organiseren en vind ik het heerlijk om te genieten van persreizen.

Eerder werkte ik al samen met onder andere: Slangen Reizen, VVV Ootmarsum-Dinkelland, Visit MechelencitizenM, Pronkkamer, Visit MünsterHotel De Wilmersberg, Thermen Bussloo, Belvilla, Hotel Carlton Beach, TransaviaHotel & Spa Savarin, EasyTerra, Middelburg Winterstad, Stayokay Den Haag, Euregiode Efteling, Visit South Tyrol en Corendon.

Maar bijvoorbeeld ook met: Ekomenu, Radbag, Brandfield, Fruit.nlBloomonSquitos, Hunkemöller, HELD Personal Training ClubDeleukstetaartenshop.nl, Duifhuizen, NoppiesMusical Beauty & the Beast, Stokke, R Rebels Kids Clothing, Play-DohKPNVTech, BioBuddi, BagageOnline.nlSPRUIT, Uitgeverij De Vier Windstreken, Charlie ChoeMoomuPure Baby Box, Prenatal, LiefsvanCindy.nl, Babyenpeuterkleding.com en nog veel meer mooie merken of bedrijven.

Ik vind het erg belangrijk dat de samenwerking past bij mij én bij mijn blog. Heb je interesse? Stuur me vooral een mailtje op info@maudgeniet.nl.

Contact

Wil je meer weten over mij, mijn website of wil je een leuke samenwerking aan gaan?
Neem dan vooral even contact met mij op via info@maudgeniet.nl of vul onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  Inschrijven nieuwsbrief Maudgeniet.nl

  1 Comment
  • Joost van Benthem

   Ha die Maud. Leuke site hoor! Mooi om je enthousiasme, op deze manier terug te lezen! Groeten van je oom Joost.

  Leave a Reply