Hotspots

Weekoverzicht: heel veel eten(tjes) en Pasen vieren op het ss Rotterdam

  • By
  • 2 april 2018
  • Sticky
Vindom Wine Bar in Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Doordat het vandaag Tweede Paasdag is, voelt het natuurlijk een beetje als zondag. Maar het is toch echt maandag en dus weer tijd voor een weekoverzicht! Afgelopen week was een hele leuke en gezellige week vol met lekker eten, dus deze week heb ik een balansweek én probeer ik een keer extra te sporten! 😉

Maandag
Mijn week begon relatief rustig. Maandag werkte ik tot 14.30 uur en toen ik thuis kwam, was er paasgebak van Greetz bezorgd. Jasper ging op pad met Fenne, zodat ik rustig foto’s kon maken én de brownies kon proeven! 😉 ‘s Avonds ging ik sporten en viel daarna als een blok in slaap.

Paasgebak van Greetz / Maudgeniet.nl

Dinsdag

Dinsdag was ook mijn werkdag en was ik ‘s avonds rond 17.00 uur thuis. Onze pakketbezorger komt ook altijd op mijn werk en op mijn werk ontving ik een tof pakketje, namelijk een foto op hout! Vorige week vrijdag had ik 388 pogingen gedaan om Fenne en Saar samen mooi op de foto te krijgen en na al die pogingen (en 44 chantage-middelen) was het dan eindelijk gelukt! Weekoverzicht / Maudgeniet.nlIk mocht namelijk een foto op hout uitzoeken, ik kende Albelli al wel van de fotoboeken, maar nog niet van de wanddecoratie. Ik ben enorm blij met het resultaat; de kwaliteit is mooi en de levering was erg snel. Ik had de foto vrijdag besteld en dinsdagmorgen dus al ontvangen! Nu kunnen de meisjes mooi pronken in onze woonkamer!

‘s Avonds ging ik koken, eten en vervolgens dook ik weer de keuken in. Niet voor onszelf, maar om hapjes te maken voor Saar. Ik vind het altijd fijn om meerdere hapjes in één keer te koken, zodat we een fijne voorraad in de diepvries hebben. Daarna dook ik nog even achter mijn laptop voor een paar blogs.

Woensdag
Wederom een werkdag! ‘s Avonds aten we pannenkoeken (bonuspunten gescoord bij Fenne!) en na het eten was Jasper weg. Stiekem vind ik het heerlijk als hij ‘s avonds weg is, dan kan ik lekker in alle rust bloggen en foto’s bewerken!

Donderdag
Dit was mijn vrije dag en ik besloot om niet zoveel te plannen. Ik speelde met Fenne en Saar en maakte ook wat foto’s. Op mijn vrije dagen probeer ik altijd een voorraad foto’s te maken, die ik kan delen op mijn blog of op Instagram! ‘s Avonds had ik een hele leuke en gezellige avond op de planning staan. Ik was uitgenodigd om te komen eten bij Moeke Enschede en dat was enorm leuk! Ik ontmoette twee trouwe lezers en een aantal andere bloggers en had een hele geslaagde avond. Wat lekker en gezellig!

Moeke Enschede / Maudgeniet.nl

Lees ook: Genieten van lekker eten bij Moeke Enschede

Vrijdag
Om de week werk ik de vrijdagochtend en dat was ook deze week het geval. Om 12.00 uur was ik vrij en toen ik thuis kwam lagen de meisjes al in bed. Dat betekende dat ik nog even kon bloggen, fijn! Toen Fenne en Saar allebei wakker werden, gingen we even koffie drinken bij mijn ouders en ‘s avonds ging ik op pad met Rosanne van Lifebyrosie.nl. Samen ontdekten we een hele fijne plek in mijn eigen stadje, we gingen namelijk naar Vindom Wine Bar in Oldenzaal. We hebben zo ontzettend lekker gegeten en heerlijke wijntjes gedronken. Een perfecte plek om samen even bij te kletsen! Binnenkort vertel ik er natuurlijk alles over.

Vindom Wine Bar in Oldenzaal / Maudgeniet.nl

Zaterdag
Dit vind ik altijd de fijnste dag van de week. ‘s Morgens doen we boodschappen en gaan we even de stad in; zo gezellig vind ik dat altijd. Dit keer hadden we ook nog een verjaardag van mijn nichtje (‘tante Tess’), samen met Fenne ging ik daar dus even een taartje eten. Fenne vindt het daar altijd zo leuk en het was zo gezellig! De rest van de dag was eigenlijk lekker relaxed en deden we niet zo veel.

Zondag
Zondag waren we allemaal vroeg wakker. Want dit jaar vieren wij Pasen niet met onze families, maar lekker met z’n viertjes. We gingen namelijk naar het ss Rotterdam. Dus ‘s morgens pakte ik de koffer in en reden we al vroeg naar Rotterdam om daar een nachtje te slapen op dit prachtige schip. Ik wil nog niet te veel verklappen, want hier komt uiteraard heel snel een blog over online. Maar het is er prachtig!

 

Hoe zag jouw week er uit?

 

1 Comment
  • Marcella

    Leuk, de foto van je meisje op hout. Na al die pogingen is het een mooie foto geworden! Tof dat je het zo gezellig had bij Moeke, ziet eruit als een erg fijn restaurant!

Leave a Reply