Hotspots

Hotspot: Schenkerij PoortBulten in De Lutte

  • By
  • 19 september 2017
  • Sticky

Nog maar een week en dan zit mijn zwangerschapsverlof er al weer op.. Ik heb zo ontzettend genoten van de tijd die ik met de meisjes had! Om nog even extra te genieten van de qualitytime gingen we afgelopen zondag lekker uit eten. We werden uitgenodigd door Marcella en Bas om bij Schenkerij PoortBulten te komen eten.

Optimaal genieten!
We werden warm ontvangen door de enthousiaste Marcella. Vol enthousiasme vertelde ze over Schenkerij PoortBulten en het Arboretum.. Het was duidelijk dat Marcella en Bas verliefd zijn op dit mooie plekje en ik snap het helemaal. Het is hier prachtig! Wanneer je naar buiten kijkt, is alles mooi groen en binnen is het sfeertje erg gezellig.

Menukaart-dilemma’s!
We kregen de menukaart en een stokbroodje. En tot grote ergernis van Jasper kon ik weer eens niet kiezen, hihi. Uiteindelijk besloot ik te genieten van het heerlijke eten wat ik tijdens mijn zwangerschap niet mocht. Ik bestelde een carpaccio als voorgerecht en ik besloot als hoofdgerecht een heerlijk malse ribeye te eten. Bij de ribeye kreeg ik heerlijke warme groentes, een salade en aardappels met diverse kruiden. Smullen!

Schenkerij PoortBulten

Schenkerij PoortBulten

Uit eten met een peuter en baby..
We gingen dus lekker met z’n viertjes uit eten. En net als je denkt dat de peuter gewend is geraakt aan ‘het uit eten gaan’, blijkt ze vandaag niet mee te werken.. Madame #1 had honger en was daardoor een klein beetje ongeduldig. Gelukkig stond er buiten een toffe houten auto waar ze lekker op kon spelen.. En toen net mijn carpaccio er aan kwam, wilde Madame #2 -die nog steeds bijna de hele dag slaapt!- haar aandacht. Zul je altijd zien! 😉

Schenkerij PoortBulten

Schenkerij PoortBulten en het Arboretum
Schenkerij PoortBulten is een gezellige horecagelegenheid en ligt midden in het prachtige Arboretum. Het is een prachtig pand met veel hout en glas; zelfs als je binnen zit kun je nog genieten van de prachtige natuur buiten! Je kunt hier terecht voor een kop koffie met een stukje taart, een lunch, een high tea/wine/beer en ook voor het diner.

Het Arboretum is een prachtig park met zo’n 2500 verschillende bomen. Je kunt hier heerlijk wandelen en voor de kinderen is er een leuk speelbos. Wij zijn hier al een hele tijd niet geweest, dus het Arboretum staat bij ons voor het najaar op de planning.. Als alle bomen weer die mooie kleuren krijgen en het zonnetje schijnt; gaan we hier lekker wandelen en spelen. En uiteraard nog even een taartje eten bij Schenkerij PoortBulten. 😉

Schenkerij PoortBulten

Praktische informatie
Je vindt Schenkerij PoortBulten aan de Lossersestraat 66 in De Lutte. Zij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Je kunt hier terecht voor een kop koffie met een taartje, een lunch, een diner, een high tea en zelfs een high wine en een high beer! Meer informatie en de actuele openingstijden vind je op de website!

 

No Comments
Leave a Reply