Pannenkoeken eten bij De Stroper in De Lutte

Je kunt mij altijd blij maken met pannenkoeken. Even ergens een pannenkoek eten vind ik dan ook altijd een goed idee. Gelukkig hebben wij een peuter in huis die ook gek is op pannenkoeken en gaan we regelmatig op pad naar een pannenkoekenhuis. Een van de plekken waar we regelmatig komen is Pannenkoekenhoes De Stroper in De Lutte. Wij zijn hier natuurlijk niet voor niks regelmatig te vinden. Het is een gezellig en knus pannenkoekenhuis met heerlijke pannenkoeken.

Pannenkoekenhoes De Stroper in De Lutte - Maudgeniet.nl

Speelhoek
Extra leuk is hier de speelhoek voor de ukkies onder ons. Buiten hebben ze een glijbaan en een trampoline (waaauuww mama!).. Maar binnen hebben ze een soort houthakkershuisje om in te spelen en dat is ontzettend leuk. Je vindt hier verschillende boekjes en heel veel houten speelgoed. Door deze speelplekken kun je ook prima met een ongeduldige peuter naar De Stroper gaan. Fenne vermaakt zich hier prima terwijl we wachten op onze pannenkoeken!

Pannenkoekenhoes De Stroper in De Lutte - Maudgeniet.nl

Onze grote favorieten
De favoriet van Jasper is De Houthakker, een pannenkoek met shoarma. En eerlijk toegegeven, deze vind ik ook heerlijk. De combinatie van de relatief zoete pannenkoek met het gekruide vlees vind ik om te smullen! Maar ik vind ook de pannenkoek met geitenkaas ontzettend lekker. Onlangs waren we weer eens bij Pannenkoekenhoes De Stroper en het was er weer gezellig!

Aangezien ik druk bezig ben met mijn sportavontuur, besloot ik om dit keer eens geen ‘vette pannenkoek’ te bestellen. De geitenkaas en shoarma liet ik aan mij voorbij gaan en ik bestelde een kinderpannenkoek met een salade als aanvulling. Ook erg lekker!

Pannenkoekenhoes De Stroper in De Lutte - Maudgeniet.nlVoor Fenne was het helemaal een feestje! Wij waren hier het weekend dat Sinterklaas in Nederland kwam en Fenne kreeg een Pietenpannenkoek. Een pannenkoek gevuld met pepernoten en snoepjes en als cadeautje kreeg ze er een pietenmuts bij. Hoe ontzettend leuk is dat!?

Praktische informatie
Je vindt Pannenkoekenhoes De Stroper aan de Bentheimerstraat 25 in De Lutte. Zij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Dus je kunt hier niet alleen terecht voor het avondeten, maar zeker ook voor de lunch!

 

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *