Duitsland Eten & drinken Hotspots

Ontbijten bij Villa Kunterbunt in Gildehaus

  • By
  • 30 april 2017
  • Sticky
ontbijten in Duitsland

Een van de grote voordelen van ‘dichtbij de grens van Duitsland wonen’ is toch echt wel ontbijten in Duitsland.. Zoals jullie ondertussen wellicht wel weten, ben ik gek op hotelontbijtjes! Eens in de zoveel tijd gaan we met mijn ouders ontbijten bij Villa Kunterbunt in Gildehaus. Eerder was dit vrij regelmatig, maar nu was het alweer een hele tijd geleden. De hoogste tijd om er weer eens naar deze ontbijt-hotspot toe te gaan!

ontbijten in Duitsland

De inrichting van Villa Kunterbunt is zeker niet hip & happening, maar juist lekker ouderwets en typisch Duits. Ik vind het altijd wel wat hebben. Zoals je mag verwachten van een Duits ontbijt is in ieder geval overal aan gedacht. Verschillende soorten koffie en thee, jus d’orange, melk en zelfs champagne (jeeeeejj!). Uiteraard zijn er verschillende broodjes en het beleg is hartig, zoet, koud en warm.

Zin in schnitzel of bitterballen als ontbijt? Geen probleem! Hihi. Daarnaast vind je natuurlijk ook fruit, yoghurt, vla en lekkere zoete hapjes, waaronder brownies en cakejes.

ontbijten in Duitsland

ontbijten in Duitsland

De omgeving
Wij vinden het elke keer weer een feestje om hier te genieten van een uitgebreid ontbijt. Natuurlijk is dat ontbijt hier de belangrijkste reden van, maar daarnaast is de omgeving hier ook erg mooi. Je kunt hier heerlijk wandelen en hebt prachtige uitzichten. Op zondagochtend komen vele motorrijders hier bij elkaar voor een pitstop om vervolgens met z’n allen (buiten) een kop koffie te drinken. Een fijn sfeertje! Kinderen kunnen zich prima vermaken in het speeltuintje wat naast de molen ligt.

ontbijten in Duitsland

ontbijten in Duitsland

Praktische informatie
Je vindt Villa Kunterbunt aan de Mühlenberg 6 in Gildehaus / Bad Bentheim. Voor € 14,90 per persoon kun je (onbeperkt) genieten van een heerlijk Duits ontbijt. Reserveren van te voren is wel een absolute must. De openingstijden verschillen per seizoen (zomer of winter), de huidige openingstijden kun je vinden op de website.

 

Meer lezen over leuke plekken in de buurt:

 

No Comments
Leave a Reply