Hotspots

Hotspot: JORDYs Kralingen in Rotterdam

  • By
  • 24 april 2018
  • Sticky
JORDYs Kralingen in Rotterdam / Maudgeniet.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat wij een weekendje naar Rotterdam gingen. Het was de bedoeling om niet alleen onze accommodatie te ontdekken, maar natuurlijk ook om Rotterdam te ontdekken. Echter hadden we het zo naar onze zin op ss Rotterdam, dat we eigenlijk alleen maar daar zijn geweest. Maar we hebben ook heerlijk gegeten bij JORDYs Kralingen in Rotterdam!

Lees ook: Weekendje Rotterdam met kinderen – slapen op ss Rotterdam

Via de blog Kleine Rotterdammer ging ik op zoek naar leuke tips voor ons weekendje in Rotterdam en daar kwam ik ook een winactie tegen.. Je kon een paasbrunch bij JORDYs Kralingen winnen! Dat leek me een hele leuke plek, dus ik deed mee aan de winactie en ik won ook nog! En dus ontdekten we JORDY’s Kralingen.

JORDYs Kralingen in Rotterdam / Maudgeniet.nl

JORDYs Kralingen

Ik kende JORDYs nog niet, maar ik kom natuurlijk ook helemaal niet uit Rotterdam (of omgeving). Wel heb ik inmiddels begrepen dat JORDYs in Rotterdam wereldberoemd is en ik snap ook precies waarom! Je kunt hier namelijk niet alleen heel lekker eten, het is ook nog eens een superleuke plek om met (kleine) kindjes naartoe te gaan!

Wij hadden een uitgebreide paasbrunch, maar ik weet zeker dat dit vergelijkbaar is met de diverse mogelijkheden voor de lunch. Wij hadden namelijk verschillende soorten desembrood, heerlijk beleg, zoete lekkernijen, een eigerecht en natuurlijk iets te drinken erbij. Koffie, thee, verse jus en bubbels! (Op mijn Instagram vind je trouwens een hilarische foto over mijn bubbel-momentje!)

JORDYs Kralingen in Rotterdam / Maudgeniet.nl
Proost!

Super geschikt voor kleine kindjes!

Baby’s, dreumesjes, peuters, kleuters en andere kleine kinderen hoeven zich hier absoluut niet te vervelen! Fenne kreeg aan tafel een kleurplaat met wasco-krijtjes (zoveel leuker dan kleurpotloden!) en op de eerste verdieping hebben ze een grote speelplek voor de ukkies onder ons. Hier kunnen ze spelen met het speelgoed, tekenen op de muur (!) en er is zelfs een box aanwezig. Zo kunnen de papa’s en mama’s ongestoord lunchen (of borrelen!) en kunnen de kindjes lekker spelen. Dikke win-win-situatie!

JORDYs Kralingen in Rotterdam / Maudgeniet.nl

Praktische informatie
Je vindt JORDYs Kralingen aan de Vlietlaan 52 in Rotterdam (Kralingen). Jordy’s Bakery is elke dag van 08.00 tot 18.00 uur geopend en JORDYs keuken op maandag & dinsdag van 08.00 tot 17.00 uur en van woensdag t/m zondag van 08.00 tot 21.00 uur. Daarnaast hebben ze ook diverse andere vestigingen in Rotterdam. Meer informatie vind je op hun website.

 

No Comments
Leave a Reply