Hotspots

Hotspot: Shakes & Cakes in Oldenzaal

  • By
  • 6 september 2017
  • Sticky
Shakes & Cakes in Oldenzaal

Mijn stad is weer een hotspot rijker! Een week voordat we op vakantie gingen, opende Shakes & Cakes in Oldenzaal. Een leuke lunchroom met een (voor Oldenzaalse begrippen) uniek concept. Ik ben gek op milkshakes en taartjes, dus ik was ontzettend nieuwsgierig. Uiteraard was ik hier dan ook meteen op de eerste dag te vinden. 😉

Shakes & Cakes in Oldenzaal

Samen met een vriendinnetje en Fenne bezocht ik deze hotspot. Hoewel de inrichting een klein beetje aan de krappe kant is, maakt dat het juist ook heel gezellig. Het interieur is vrolijk en met veel (felle) kleuren ingericht, zo gezellig!

Shakes & Cakes
Wanneer je hier een milkshake bestelt, krijg je niet zomaar een milkshake.. Ik koos voor een bananenmilkshake en kreeg een echt kunstwerkje voorgeschoteld. Mijn milkshake werd geserveerd in een mason jar. Bovenop de milkshake zat een chocoladedonut, veel slagroom en bananensnoepjes. Een feestje om te zien, maar ook zeker om te eten én te drinken!

Alsof dat nog niet genoeg calorieën waren, besloot ik om er ook een muffin met bosbessen bij te nemen. In eerste instantie was die bedoeld voor Fenne, maar Fenne vond mijn milkshake een stuk interessanter. Daar zaten namelijk snoepjes op én het leek op een ijsje, hihi. Dus ik had geluk en mocht de muffin ook!

Shakes & Cakes in Oldenzaal

Lees ook: Terug naar af – minder suikers eten

Door de komst van Shakes & Cakes in Oldenzaal komt mijn goede voornemen om minder suikers te eten natuurlijk wel een klein beetje in de problemen.. 😉 Want ga er maar van uit dat ik hier vaker ga komen. Oldenzaal wordt steeds gezelliger!

Of gewoon lekker lunchen…
Wil je liever niet alleen maar suikers & calorieën naar binnen werken? Geen probleem! Ze hebben hier ook belegde broodjes, tosti’s of bijvoorbeeld yoghurt met vers fruit en granola.

Praktische informatie
Je vindt Shakes & Cakes aan de Bisschopstraat 17 in Oldenzaal. Voor meer informatie en actuele openingstijden kun je onder andere terecht op hun Facebook-pagina.

 

1 Comment
  • Marcella

    Oeh, dit lijkt me heerlijk! Ik zou er graag wat lekkers willen eten/drinken!

Leave a Reply