Eten & drinken Hotspots Spanje

Hotspot: Piccola Italia in Palma de Mallorca

Oke, toegegeven is het op de een of andere manier gewoon raar om in Spanje naar een Italiaans restaurant te gaan. En toch deden we het. Nee, niet één keer, maar twee keer. Dit was veruit het beste Italiaanse restaurant waar ik OOIT geweest ben: Piccola Italia in Palma de Mallorca.

Het personeel was erg vriendelijk en deed er alles aan dat wij een leuke (en lekkere!) avond hadden. Wij zaten buiten op het terras, maar het restaurant heeft iets magisch als je binnen naar binnen loopt. Het is groot, maar toch heel erg knus. En vanaf bepaalde plekken kun je in de keuken kijken, wat mij betreft is dat sowieso een pluspunt. Het hoogtepunt van het interieur vind ik de ‘pastakeuken’. Als je in het restaurant (of op het terras) zit, kun je zien hoe de pasta vers wordt gemaakt. Ik vond het een genot om naar te kijken.

Het eten was sowieso een genot om naar te kijken. En dan heb ik het nog niet eens over de smaak! Ik moet toegeven dat ik gek ben op de Italiaanse keuken, maar dit was echt verrukkelijk! Je kon proeven dat alles écht vers gemaakt is. Mijn lasagne was de lekkerste die ik ooit heb geproefd. Jam!

Je vindt Piccola Italia aan de Paseo Maritimo 27 in Palma de Mallorca.

1 Comment
Leave a Reply