Hotspot: Nienke’s in Enschede

Het is nu een maandje geleden dat er een nieuwe hotspot werd geopend in Enschede: Nienke’sEerder vertelde ik al dat Enschede zich enorm heeft ontwikkeld de laatste jaren. Iets waar wij Tukkers natuurlijk best een beetje trots op zijn. Nienke’s cupcakes, muffins & more is dan ook een concept wat hier perfect bij past! Ik ging naar deze cupcake-winkel en werd meteen razend enthousiast! Ik vertel je hier graag meer over.

Nienke's cupcakes - Enschede

Lees ook: Conceptstore The Upperside in Enschede

Nienke is nog maar 23 jaar, maar heeft toch al haar eigen winkel in het centrum van Enschede. Het leuke is dat Nienke’s de eerste cupcake-winkel in Twente is. Ik vind het enorm stoer en dapper dat zij kiest voor haar eigen droom. En haar droom is zo leuk!

Bij Nienke’s vind je namelijk verschillende cupcakes, maar ook muffins, taart en chocolade. Het liedje iene miene mutte bleef maar door mijn hoofd gaan daar. Wat veel keuze en wat ziet het er allemaal heerlijk uit! Nienke maakt en bakt alles zelf en die liefde kun je goed zien en proeven! De winkel is ingericht met veel roze en mintgroen: een perfecte combinatie voor een cupcake-winkel, als je het mij vraagt. Je kunt hier of buiten op het terras gezellig even zitten met een drankje en een heerlijke cupcake. Geen tijd om hier uitgebreid te zitten, maar ben je toch heel benieuwd naar de cupcakes? Je kunt ze ook gewoon meenemen, fijn!

Nienke vroeg mij of ik een cupcake wilde proeven, alsof daar ook maar enige twijfel over mogelijk zou zijn… Na een hele tijd twijfelen welke smaak ik dan wilde, koos ik voor de stroopwafel-variant: jammie!

Nienke's cupcakes - Enschede

Praktische informatie
Je vindt Nienke’s aan de Korte Haaksbergerstraat 15 in Enschede. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 10.30 uur tot 18.00 uur (op zaterdag tot 17.00 uur).

Wil je meer weten over Nienke’s of even kijken welke lekkere varianten je allemaal kunt bestellen? Check dan even de website van Nienke’s!

Sharing is caring!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

2 thoughts on “Hotspot: Nienke’s in Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *