Eten & drinken Hotspots

Hotspot: Iveau Burgers & Wijnbar in Arnhem

 • By
 • 17 augustus 2016
 • Sticky
Iveau burgers

Als ik denk aan hamburgers, denk ik eigenlijk vrijwel ook meteen aan bier. Het slaat nergens op, maar hamburgers vind ik echt ‘manneneten’ en bier is eigenlijk ook echt een ‘mannendrankje’. Toch is het bij Iveau gelukt om er een compleet andere combinatie van te maken: Hamburgers en Wijn. Ik ben fan!

Mijn moeder en ik zijn allebei gek op hamburgers, vooral op verse (zelfgemaakte) hamburgers. Dus tijdens ons weekendje in Arnhem kon een bezoekje aan Iveau Burgers & Wijnbar natuurlijk ook niet ontbreken (we keken er zelfs al de hele week naar uit, haha!). Na een gezellige dag slenteren door Arnhem, ploften wij op het schattige terras bij Iveau.

Iveau burgers

Lees ook: Wat te doen in Arnhem

De kaart is precies goed: genoeg keuze tussen verschillende burgers, maar niet té veel keuze. Je zit dus niet eindeloos naar de kaart te staren (omdat je niet kunt kiezen) en kiest toch voor een heerlijke burger. Je kunt kiezen om de burger te eten met frietjes of met een salade. Ik koos ervoor om frietjes, met hele lekkere mayo, te eten bij mijn Iveau Burger mét chedderkaas (ik had die dag tenslotte toch al teveel calorieën gehad). Wat een fijne combinatie – de rosé erbij maakte het voor mij helemaal af!

Iveau burgers

De inrichting van Iveau is erg gezellig! Als je binnenkomt, zie je als eerste een grote tafel waar je met een grote groep (± 10 personen) aan kunt zitten. Aan de wand vind je allemaal (wijn)kistjes als kast, leuk gedaan! Het is er niet zo groot, maar juist qua grootte precies goed om er gezellig te kunnen zitten. Aan de achterkant van het pand vind je een patio, erg gezellig om hier de zomeravonden (met hamburgers en wijn!) door te brengen!

Praktische informatie
Je vindt Iveau Burgers & Wijnbar aan de Kleine Oord 78 in Arnhem. Ben je heel nieuwsgierig geworden naar de kaart? Snap ik! Neem dan een kijkje op de website van Iveau Burgers & Wijnbar!

 

Meer over Arnhem:

4 Comments
 • Simone

  Nu heb ik trek… In hamburgers met wijn. Ziet er heerlijk uit! Kende de plek nog niet.

  • Maud

   Haha, dat was uiteraard ook een klein beetje de bedoeling!

 • Marcella

  Klinkt als een perfecte diner spot in Arnhem! Hadden ze ook vega burgers?

  • Maud

   Yes, ze hebben ook vega burgers! Hoewel ik er van overtuigd ben dat een hamburger gewoon van vlees moet zijn. Hahahha!

Leave a Reply