Hotspots

Hotspot: Health & Wellnesscenter De Holtweijde 

  • By
  • 14 maart 2016
  • Sticky
De Holweide

Landgoed de Holtweijde in Lattrop is wereldberoemd in de regio Twente. Op dit landgoed met maar liefst dertien hectare grond staat een prachtig vijfsterrenhotel. Het hotel heeft maar liefst 76 suites, zowel in het hotel als op het landgoed.

Twee weken geleden was ik hier, maar (helaas) niet om de bedden te testen.. Naast het hotel en een toprestaurant hebben ze hier namelijk ook een health & wellness center.

De Holtweijde

Het is vrijdag 17.30 uur als ik richting Denekamp rijd om mijn vriendinnetje op te halen. Samen gaan we een hele avond genieten van het Health & Wellness Center dat De Holtweijde te bieden heeft. Een avond met gezelligheid, veel bijkletsen en volledig tot rust komen.

We melden ons bij de receptie en krijgen eerst een rondleiding van Sandra. We drinken een kop koffie (en vervreten ons in de chocolaatjes en koekjes) en vervolgens maken we ons klaar voor de massage. Onze Avond Wellness kan officieel beginnen! We krijgen allebei een massage voor onze rug, nek en schouders: heerlijk! Ik blijf kletsen met Sandra, anders val ik ongetwijfeld in slaap 😉 .. Na de massage staat er een glas water klaar en diverse noten en gedroogd fruit. De hele avond kunnen we onbeperkt genieten van al dit lekkers!

De Hotlweijde

Health & Wellness Center De Holtweijde is knus en gezellig. Naast de massage- en rustruimtes zijn er ‘maar’ twee sauna’s, een stoombad en een zwembad aanwezig. Wij hopten heen en weer, kletsen de hele avond bij en zijn om 22.00 uur helemaal zen. Klaar om het weekend in te gaan!

Praktische informatie 
Je vindt Landgoede de Holtweijde De Holtweijde aan de Spiekweg 7 in Lattrop. Zowel de sauna’s als het zwembad zijn iedere dag geopend van 07.30 uur tot 22.00 uur. Er zijn verschillende wellness-arrangementen en zelfs ook detox-kuren.

Voor de arrangementen is het verplicht om te reserveren. Ze willen voorkomen dat het te druk wordt. Wij kozen voor de Avond Wellness en hadden het geluk dat we helemaal alleen waren. De Avond Wellness is alleen mogelijk op donderdag en vrijdag. Wat mij betreft een perfecte manier om het weekend mee te beginnen!

De Holtweijde

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta.
Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening. De foto’s komen van www.deholtweijde.nl.

No Comments
Leave a Reply