Hotspots

Hotspot: Lekker eten bij Goody’s in Enschede

 • By
 • 5 januari 2018
 • Sticky
Goody's in Enschede - Maudgeniet.nl

Ik vind het heerlijk om lekker uit eten te gaan en om steeds weer nieuwe plekjes te ontdekken. En ondanks dat ik de doelen van mijn sportavontuur écht graag wil halen, kan ik het niet laten om regelmatig uit eten te gaan. Onlangs werd ik uitgenodigd om naar Goody’s in Enschede te komen. Ik vind de stad Enschede steeds leuker en gezelliger worden en ik kom er dan ook graag. Op naar Goody’s!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik Goody’s in Enschede nog niet kende.. Maar als ik tegen mensen zei dat ik ging eten bij Goody’s, hoorde ik alleen maar positieve (en jaloerse) reacties. Toen we er uiteindelijk  waren, besefte ik me dat ik er al wel 100x eerder langs heen gelopen ben, wat stom!

Smullen!
Samen met mijn moeder maakte ik er een gezellig dagje van. Eerst even shoppen en dan lekker eten! Toen we de kaart kregen konden we echt niet kiezen, haha! Er werd ons geadviseerd om te kiezen voor het voorgerecht Fingerfood; zo konden we van a het lekkers iets proeven.. En dat was inderdaad een goede aanrader, het was heerlijk! Een tomatensoepje, steak tartaar, wraps met carpaccio, gehaktballetjes, geitenkaas met spek, kippenpootjes en een stukje varkenshaas. Genieten!

Bij het hoofdgerecht twijfelde ik enorm tussen een burger of een goed stuk vlees. Aangezien Goody’s een Steakhouse is besloten we allebei voor een heerlijke biefstuk te gaan. Ik koos voor Steakhouse Goody’s Steak; een biefstuk met rodewijnsaus en gefrituurde uienringen. Mijn moeder koos voor de Steak and Chips, een ossenhaasbiefstuk met heerlijke (homemade) frites er bij. Beide waren een hele goede keuze en onze avond kon niet meer stuk!

Goody's in Enschede - Maudgeniet.nl

Oh oh.. Toch een toetje!
Van te voren had ik besloten om geen toetje te nemen, om deze gewoon een keur over te slaan. What was I thinking!? Toen we toch even op de dessertkaart keken, ging ik toch voor Coffee Goody’s. Een kop koffie met allemaal kleine zoetigheden erbij. Ik kreeg kleine hapjes van diverse desserts op de kaart: lemon pie, mellow bavarois, huisgemaakte bonbons en een stukje pecantaart. De taart met pecannoten en caramel was absoluut mijn favoriet. Wat een calorieën, maar wat lekker! Mijn moeder ging voor de Triple Liquor & Espresso. Ze kreeg een beetje Tia Maria, Amaretto en Sambuca met een espresso. Een heerlijke afsluiter van al het lekkers wat we hebben gegeten deze avond!

Goody's in Enschede - Maudgeniet.nl

Goody’s in Enschede
Ik kan me voorstellen dat ik van te voren zoveel positieve (en jaloerse) reacties kreeg.. We hebben echt heerlijk gegeten! Het steakhouse is een leuke plek om gezellig wat te eten. De open keuken maakt dit helemaal af, hiermee scoort een restaurant altijd pluspunten bij mij. Ik vind het zo leuk om te zien hoe de koks hard werken om mijn lekkere eten op tafel te zetten! 😉 Als het mijn restaurant was geweest, had ik nog ergens een open haard ofzo geplaatst. Zodat de ruimte en sfeer nog net iets gezelliger wordt! Verder is het een hele leuke en vooral lekkere plek. Ik weet zeker dat ik hier nog wel eens terugkom, daar kan ik mooi punten mee scoren bij Jasper! 😉

Praktische informatie
Je vindt Goody’s aan de Marktstraat 2 in Enschede. Zij zijn dagelijks geopend voor een heerlijk diner. Van zondag t/m woensdag van 16.00 uur tot 22.00 uur en van donderdag tot en met zaterdag tot 22.30 uur. Op zaterdag is de keuken ook van 12.00 uur tot 16.00 uur geopend voor de lunch! Reserveren of de menukaart bekijken kan op de website van Goody’s.

 

Wij waren hier op uitnodiging van Goody’s, maar je leest hier alleen mijn eigen mening. Meer informatie over samenwerkingen kun je teruglezen in mijn disclaimer. ‘s Avonds uit eten gaan vind ik toch zo jammer in de wintermaanden. Daardoor kan ik een stuk minder mooie foto’s maken. Sorry! Hihi.

 

2 Comments
 • Laura | I scream beauty

  Ohhh jaloers! Haha! Ik woon in Enschede en heb er zelf pas 2 keer gegeten, maar oh wat kun je daar lekker eten!!

  • Maud

   Jaaaa, daar kun je heerlijk eten! Enschede heeft sowieso veel leuke plekjes om te eten, maar Goody’s is erg leuk en lekker!

Leave a Reply