Hotspots Nederland

Hotspot: Dudok in Arnhem

 • By
 • 9 oktober 2016
 • Sticky
Dudok Arnhem

Weten jullie nog dat ik afgelopen zomer in Arnhem was? Mijn gips was er nog maar twee dagen af en ik ging twee dagen lang met mijn moeder Arnhem verkennen! Aangezien mijn gips er nog maar net af was, kon ik nog niet heel lang lopen. Dus namen we behoorlijk vaak een terrasje tussendoor (altijd fijn!). Een van die terrasjes was Dudok!

Dudok Arnhem

Lees ook: De leukste tips voor een weekendje Arnhem!

Dudok zit gevestigd in een prachtig monumentaal pand (de voormalige Van Ranzows Bank), pal onder de Eusebiuskerk in Arnhem. De inrichting is hier ontzettend leuk en de menukaart ook! Dudok in Arnhem is eigenlijk één grote prachtige ruimte. Maar toch hebben ze het hier gepresteerd om het knus te maken. De sfeer die hier hangt is precies wat je verwacht van een monumentaal pand dat nu een eetgelegenheid is. Heel authentiek, én heel gezellig!

Er is ook een grote bar aanwezig, dit zorgt voor een industriële sfeer in het mooie pand. Achter de bar zit de keuken. Als je goed kijkt, kun je de koks hard aan het werk zien!

Dudok Arnhem

Dudok Arnhem

Tijdens mijn zwangerschapsverlof lunchte ik al eens bij Dudok, toen nam ik de Dudok Clubsandwich, heeeeerlijk! Tijdens het sjouwen door de prachtige stad, liepen we langs Dudok. Er was geen discussie mogelijk, ik besloot dat we hier gingen lunchen 😉 .

De bedoeling was om weer te kiezen voor de Dudok Clubsandwicht. Maar toen ik een bordje zag waar ‘mosselen’ op stond, was de Clubsandwich vrijwel meteen uit mijn hoofd. Ik besloot om te kiezen voor de mosselen, heeeerlijk! Bij de mosselen werden heerlijke (zelf gemaakte) frietjes geserveerd en een salade. Mijn moeder koos wel voor de clubsandwich en zij vond het net zo lekker als ik. Vooral die eiersalade.. Mmmm!

Dudok Arnhem

Lees ook: Accommodatie – Holiday Inn Express in Arnhem

Wij genoten van een heerlijke lunch in de stadstuin van Dudok. Met mooi weer is dit een hele leuke plek om te zitten. Op de tafels staan kruiden en af en toe komt er iemand aan om de kruiden op te halen, voor gebruik in de keuken. Ik hou er van!

Praktische informatie
Je vindt Dudok in Arnhem aan de Koningstraat 40. Dudok is geopend van 08.00 uur tot 01.00 uur op maandag tot en met zaterdag. Op zondags zijn ze geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Meer informatie, de openingstijden en de menukaart vind je op de website van Dudok.

 

Meer over Arnhem:

 

4 Comments
 • Manon Dijkhuizen

  Ik ben dol op dudok, ik ga altijd in Rotterdam! x

  • Maud

   Oh fijn! Ben jij ook zo gek op de Dudok Clubsandwich? 😉 Ik ben nog niet geweest in Rotterdam, aanrader dus? 🙂

 • Sammi

  Ik kom zelf ook regelmatig in de Dudok in Arnhem, het blijft heerlijk. Heb je al eens gehoord over Grand Café Aan de Beek? Het is zeker een aanrader. De sandwiches zijn zo lekker!

  • Maud

   Hi Sammi. Ik ben nog nooit bij Grand Café Aan de Beek geweest, maar ik kom zelf ook niet uit Arnhem. Maar ik ben er zeker benieuwd naar! 🙂

Leave a Reply