Hotspots

Hotspot: Blazin’ Burgers in Almelo

 • By
 • 9 november 2015
 • Sticky
Blazin' Burgers

Op de één of andere manier vinden veel mensen een hamburger echt een mannending en dan vooral met bier, veel bier. Maar niets is minder waar. Ook voor vrouwen is dit een heerlijk gerecht. Bij Blazin’ Burgers bewijzen ze dit maar al te goed.

Blazin' Burgers

Mijn vriendinnetje en ik besloten om eens niet zo standaard uit eten te gaan en te kiezen voor een uniek concept: wij gingen hamburgers eten! Ik had al van een aantal mensen gehoord dat het bij Blazin’ Burgers erg leuk, maar vooral erg lekker is. Dit wilden we maar al te graag zelf beleven.

Het eten
Om 18.30 uur werden we hartelijk ontvangen en gingen we aan tafel. We bestelden een wijntje en bekeken de kaart. Eén klein probleempje: we konden absoluut niet kiezen. Het voorgerecht was nog wel een keer besloten, we kozen voor de ‘Blazin Plate’, een verrassingsbord vol met eerlijke hapjes. Absoluut een goed begin!

Blazin' Burgers

Na lang twijfelen over het hoofdgerecht besloten we allebei te gaan voor de ‘Bacon Blast’. Dit is een burger met een heerlijke combinatie: verse hamburger (van 100% beef) met bacon, gesmolten cheddar, sla, tomaat, augurk, rode ui en tomatensalsa. En dat allemaal op heerlijk vers brood. Dit is zonder twijfel (en zonder overdrijven) de lekkerste hamburger die ik ooit at. Stiekem vond ik het zelfs een stukje hemel op mijn bord.

Blazin' Burgers

Ben je vegetariër? Ook dan hebben ze bij Blazin’ Burgers de ideale hamburger voor jou. Ben je niet zo’n hamburger-fan? Probeer het toch eens, want hierna ben je overtuigd. Durf je het toch niet aan? Dan hebben ze ook salades en een paar vleesgerechten.

Bij Blazin’ Burgers zien niet alleen de hamburgers er goed uit. Ook de inrichting is erg leuk: industrieel, stoer, gezellig en hip. Het personeel is uiterst vriendelijk en zorgen er voor dat je een heerlijke avond hebt. Kortom: een absolute aanrader!

Blazin' Burgers

Ik kan niet wachten tot ik weer naar Blazin’ Burgers ga! Wanneer ga jij?

Praktische informatie
Je vindt Blazin’ Burgers aan de Plesmanweg 11 in Almelo. Ze zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 16.00 uur tot 22.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur. Meer informatie vind je op www.blazinburgers.nl.

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. Ik ga geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta. Je leest hier alleen mijn persoonlijke mening.

2 Comments
 • maureen

  Wij zijn al een tijdje Blazing verslaafd. Grijp elke gelegenheid aan. Vrijdag 20 november slepen we de kinderen er weer heen. Vinden ze vast heel erg.
  De burger met brie is ook een aanrader!

  • Maud

   Haha, wat leuk om te horen! Nog maar 1,5 week .. en dan mag je alweer 😉

Leave a Reply